نظامیان ارتش سوئیس از استفاده از واتساپ و تلگرام هنگام انجام خدمت منع شدند

دوشنبه 20 دی 1400
07:12
نظامیان ارتش سوئیس از استفاده از واتساپ و تلگرام هنگام انجام خدمت منع شدند نظامیان ارتش سوئیس از استفاده از پیام رسان‌های واتساپ، تلگرام و سیگنال هنگام انجام خدمت منع شدند.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه، فرماندهان ارتش سوئیس و رؤسای ستاد این کشور در ماه دسامبر، از طریق رایانامه به تمام نظامیان دستور دادند که از پیام رسان سوئیسی «Threema» استفاده کنند.

«دانیل ریست» سخنگوی ارتش سوئیس تایید کرد که این توصیه به تمامی نظامیان این کشور از جمله سربازان وظیفه و نظامیانی که برای دوره‌های تکمیلی به ارتش باز می‌گردند ارسال شده است.

ارتش سوئیس در نظر دارد هزینه دانلود و نصب نرم افزار Threema را که 4 فرانک سوئیسی (4.35 دلار) است بر عهده بگیرد.

ارتش این کشور، نظامیان را از کاربرد اپلیکیشن‌های پیام رسان واتساپ، تلگرام و سیگنال حین انجام خدمت منع کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد