در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت مطرح شد:

تاکید رییس جمهور بر عرضه کالاها به قیمت منصفانه و باثبات

دوشنبه 20 دی 1400
12:04
تاکید رییس جمهور بر عرضه کالاها به قیمت منصفانه و باثبات رییس‌جمهور تاکیدکرد: همه دستگاه‌های دولتی برای عرضه کالاها به‌ویژه اقلام خوراکی و سفره خانواده به قیمت منصفانه و باثبات بسیج شوند.

العالم - ایران
جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت که شب گذشته به ریاست آیت‌الله سید ابراهیم رییسی برگزار شد، احکام پیشنهادی مشترک وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی و صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی به منظور ارتقای شیوه‌های تأمین مالی سرمایه در گردش، کاهش هزینه‌های تولید و کمک به رشد اقتصادی بدون آثار تورمی بررسی و تصویب شد.

در شیوه تامین مالی زنجیره‌ای، بنگاه‌های تولیدی به جای دریافت تسهیلات مستقیم از بانک، به صورت پیوسته و در طول زنجیره و با استفاده از ابزارهای تعهدی تامین مالی خواهند شد. براساس این احکام دستگاه‌های اجرایی موظفند تمام الزامات و زیرساخت‌های مورد نیاز توسعه تامین مالی زنجیره‌ای را فراهم سازند.

این روش در هفته‌های اخیر به صورت آزمایشی توسط وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی و صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی اجرا شده است.

رییس جمهور پس از این گزارش اجرای آزمایشی تامین مالی زنجیره‌ای را از نمونه‌های خوب وحدت نظر، تعامل و هماهنگی دستگاه‌های مختلف اقتصادی دولت دانست و گفت: اجرای کامل این طرح قطعا آثار بسیار مناسبی برای تولید به دنبال خواهد داشت.

آیت‌الله رییسی بار دیگر بر لزوم بسیج و همکاری همه دستگاه‌های دولتی برای عرضه کالاها به‌ویژه اقلام خوراکی و سفره خانواده به قیمت منصفانه و باثبات تاکید کرد.

در این جلسه، سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان موظف شد با همکاری وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت قیمت کالاها را منصفانه تعیین و به مردم اعلام کند.

0% ...

آخرین اخبار

زنگ خطر برای نظام سلامت "اسرائیل" به صدا درآمد


پروانه‌های میناب؛ هدیه‌ای از مکزیک برای مادرانی که فرزندانشان به آسمان پر کشیدند


ایران اقدامات مداخله‌جویانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد


تداوم حملات ویرانگر اشغالگران اسرائیلی در جنوب لبنان


آمریکا در جنگ علیه ایران دچار خطای محاسباتی شد / آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخ کوبنده


مقام فلسطینی: پیکر هشت هزار نفر در نوار غزه زیر آوار است


قطر: اسرائیل به دنبال جنگ است ، نه صلح


4 مدال در آغاز روز سوم بازی‌های پاراآسیایی 2026


حمله عربستان به قایق‌های ماهیگیری در تعز، هشت کشته برجای گذاشت


در صورت هدف قرار گرفتن زیرساخت‌های ما، کابل‌های اینترنتی در تنگه هرمز هدف قرار می‌گیرد