خبر فوری:

تظاهرات ضد شبه نظامیان قسد در شمال شرق سوریه

سه شنبه 21 دی 1400
16:50
تظاهرات ضد شبه نظامیان قسد در شمال شرق سوریه اهالی شهر الشدادی در ریف جنوبی الحسکه در شمال شرق سوریه با برگزاری تظاهرات اعتراض آمیز، اقدامات شبه نظامیان موسوم به قسد وابسته به اشغالگران آمریکایی را محکوم کردند.

العالم - سوریه

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) به نقل از منابع محلی، اهالی شهر الشدادی صبح امروز با برگزاری تظاهرات، اقدامات جنایتکارانه شبه نظامیان قسد در حق شهروندان سوری به ویژه ربودن جوانان و نوجوانان و نگهداری آنان در اردوگاه های اجباری برای استفاده از آنان در جنگ را محکوم کردند.

شبه نظامیان قسد به غارت اموال و دارایی های اهالی وگرفتن مالیات برای بازاریابی محصولات کشاورزی اقدام کرده اند.

منابع یاد شده افزودند : اهالی که در میدان الشدادی تجمع کرده بودند، با آتش زدن حلقه های لاستیک، برخی از راه های اصلی منتهی به این شهر را بستند و شعارهایی با مضمون محکومیت اقدامات شبه نظامیان وابسته به آمریکا سر می دادند.

برخی از مناطق دیرالزور و الحسکه صحنه برگزاری تظاهرات مردمی مبنی بر بیرون راندن اشغالگران امریکایی و شبه نظامیان قسد است که در هفته های اخیر به تشدید عملیات یورش به مناطق تحت اشغال خود در الجزیره سوریه اقدام کرده اند.

آن ها با ربودن صدها نفر از جوانان مناطق دیرالزور و الرقه و الحسکه، آنان را به اردوگاه های وابسته به خود منتقل کردند تا در جنگ از آنان استفاده کنند.

نیروهای قسد که تظاهراتی علیه قسد را در حومه استان الرقه متفرق کرده بودند، دیروز به بازداشت برخی از اهالی قبایل عربی اقدام کردند.

0% ...

آخرین اخبار

تقویت پدافند هوایی را با جدیت پیگیری می‌کنیم


یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی+ فیلم


تشنگی در مسیر رکوردشکنی؛ ماراتن ملبورن زیر تیغ انتقاد


حمایت از صادرات؛ نسخه سازمان توسعه تجارت ایران برای عبور از موانع


انصراف غول‌های انرژی جهان از حضور در کنگره جهانی نفت ریاض


اژه‌ای: دستگاه قضا حیاط خلوت مفسدان نیست


سردار ابن‌الرضا خطاب به آمریکا: با آتش بازی نکنید


برداشت زیتون؛ میراث نانی که خون بهایش جان است + ویدئو


جهش در تجارت غیرنفتی؛ گیلان و آستراخان دست در دست هم


تداوم قفل پروازی بر آسمان ریاض؛ سازمان هواپیمایی عربستان تعلیق را تمدید کرد