اسپایکوژن برای دوز سوم تاییدیه گرفت/ تزریق واکسن از هفته آینده آغاز می‌شود

پنج‌شنبه 23 دی 1400
11:05
اسپایکوژن برای دوز سوم تاییدیه گرفت/ تزریق واکسن از هفته آینده آغاز می‌شود معاون بهداشت وزارت بهداشت از تایید واکسن ایرانی اسپایکوژن برای دوز سوم خبر داد.

العالم - ایران / علمی

کمال حیدری گفت: بر اساس مطالعات، تاییدیه سازمان غذا و دارو و با توجه به مصوبات کمیته ملی واکسن کووید-۱۹، واکسن اسپایکوژن به عنوان نوبت سوم تمام واکسن های موجود در داخل کشور مورد تایید است.

بنابر اعلام گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزرات بهداشت تاکنون دو واکسن ایرانی پاستوکووک و اسپایکوژن مجوز تزریق برای دوز سوم را اخذ کرده اند.

به گفته معاون بهداشت وزارت بهداشت واکسن اسپایکوژن برای دوز اول و دوم در گروه های سنی ۱۸ تا ۵۰ سال و برای دوز سوم در تمام افراد بالای ۱۸ سال مجوز تزریق دریافت کرده است.

حامدی فر مدیرعامل شرکت تولید کننده واکسن اسپایکوژن هم از تزریق واکسن از هفته آینده در مراکز واکسیناسیون به عنوان دوز سوم تزریق خبر داد.

واکسن اسپایکوژن سومین واکسن ایرانی بود که به سبد واکسیناسیون کشور اضافه شد، این واکسن با سرمایه گذاری صد درصدی بخش خصوصی و انتقال تکنولوژی ساخته شده و تولید مشترک ایران و استرالیاست .

واکسن اسپایکوژن حاوی قسمتی از ویروس کرونا (پروتئین Spike) است که باعث ایجاد ایمنی در برابر این ویروس می‌شود و در ساخت آن از خود ویروس زنده یا کشته‌شده استفاده نشده است.

باشگاه خبرنگاران

0% ...

آخرین اخبار

گزارش‌های اولیه از درگیری‌های شدید میان گروه‌ها در جنوب سوریه حکایت دارد


رژیم صهیونیستی بار دیگر لبنان را بمباران کرد


مدیر مرکز بین المللی قدس: تداوم حمله به آنروا دهن‌کجی به نهادهای بین‌المللی است


فرمانده کل ارتش: مقتدرانه در برابر دشمنان ایستاده‌ایم


قهرمانی تیم ملی واترپلو ایران در رقابت‌های تدارکاتی ترکیه


شهادت "عروس لبنان" تا واکنش افکار عمومی به شهادت کودک فلسطینی در آغوش پدرش+ فیلم


کیفرخواست پرونده‌های شهادت رهبر معظم انقلاب و شهدای دانش‌آموز میناب صادر شد


قدردانی نائب‌رئیس مجلس شیعیان لبنان از حمایت‌ ایران/تاکید عراقچی بر عقب‌نشینی اشغالگران


بیانیه هیات دولت در پاسداشت رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب اسلامی


رئیس قوه قضاییه: پیام رهبر معظم انقلاب نقشه راه همه کارگزاران نظام است