رأی‌الیوم؛ تحرکات رسمی اردن برای احیای مذاکرات سازش

يکشنبه 26 دی 1400
17:09
رأی‌الیوم؛ تحرکات رسمی اردن برای احیای مذاکرات سازش یک روزنامه الکترونیکی به نقل از منابع فلسطینی عالیرتبه گزارش کرد، اردن رسما تحرکات خود برای ازسرگیری مذاکرات سازش را آغاز و چراغ سبز لازم از آمریکا در این باره را دریافت کرده است.

العالم - اردن

منابع فلسطینی عالیرتبه اعلام کردند، اردن تحرکاتی رسمی برای ازسرگیری مذاکرات سازش میان تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی آغاز کرده؛ مذاکراتی که هفت سال است متوقف شده است.

این منابع به «رأی الیوم» گفتند، توافقی مصری-اردنی-فلسطینی-اسرائیلی برای برداشتن اولین گام در راستای تحریک روند سیاسی در منطقه، فعال‌سازی دیدارها و تماس‌های مستقیم و غیرمستقیم وجود دارد.

در ادامه این گزارش آمده، تحرک اردن با موافقت و حمایت مصر و رژیم صهیونیستی همراه شده و امان چراغ سبز رسمی در این زمینه را از آمریکا دریافت کرده است به همین دلیل ممکن است با توجه به نیاز طرف‌های متعدد به این دیدارها و تماس‌های متقابل پیش از آغاز روند سیاسی، این تحرکات در ماه مارس آینده به نتیجه برسد.

منابع مذکور افزودند، اردن در تماس‌ها و تحرکات خود در پرونده مذاکرات سازش و روند سیاسی از نقطه صفر آغاز نخواهد کرد بلکه از آخرین نقطه‌ای که در مذاکرات سال ۲۰۱۴ بر روی آن توافق شده، آغاز می‌کند.

آنها تصریح کردند، رژیم صهیونیستی رسما به اطلاع اردن رسانده از آغاز دوباره مذاکرات سازش حمایت می‌کند و «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان در دیدار اخیرش با «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر گفته حامی تلاش‌های اردن و آماده نشستن بر سر میز مذاکرات سازش است.

در ادامه این گزارش آمده، هیأتی اردنی که در حال حاضر به ریاست «ایمن الصفدی» وزیر خارجه این کشور در آمریکا حضور دارد برای بحث درباره مسایل منطقه و در رأس آن فعال‌سازی دوباره روند سیاسی و مذاکرات سازش به واشنگتن رفته است.

از آوریل ۲۰۱۴ مذاکرات سازش میان طرفین فلسطینی و اسرائیلی به دلیل مخالفت تل‌آویو با توقف شهرک‌سازی و آزادی اسرای قدیمی و نیز شانه خالی کردن از راهکار دو دولتی متوقف شده است.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان