کشته شدن 4 صیاد به دست عناصر داعش در سامراء

يکشنبه 26 دی 1400
22:46
کشته شدن 4 صیاد به دست عناصر داعش در سامراء عناصر گروه تروریستی داعش چهار نفر از پنج صیادی را که در منطقه «القادریه» واقع در جنوب سامراء ربوده بودند، کشتند.

العالم - عراق

خبرگزاری «ناس نیوز» گزارش داد، عناصر داعش چندی پیش، پنج صیاد را در منطقه «القادریه» واقع در جنوب سامراء ربوده بودند.

به گزارش ناس نیوز، عناصر داعش امروز چهار نفر از این پنج نفر را به کشتند و یک نفر دیگر از آنان نیز موفق به فرار شدند.

این فرد که به شدت زخمی شده است، موفق شد از چنگ عناصر داعش فرار کند.

در همین ارتباط، یک منبع امنیتی آذر ماه گذشته خبر داد که گروه تروریستی داعش قصد دارد عملیاتی در شهر سامراء عراق انجام دهد.

به گفته این منبع، هدف از این عملیات، هدف قرار دادن مرقد امامین عسکریین، بازارهای سامراء و تجمعات این شهر است.

منبع مذکور خاطر نشان کرد، قرار است این عملیات با یک خودروی بمب‌گذاری شده انجام گیرد که از منطقه «الاسحاقی» حرکت خواهد کرد.

در همین ارتباط، مرکز اطلاع رسانی سازمان الحشد الشعبی اخیرا اعلام کرد که یک تروریست داعشی را به هلاکت رسانده و شش مخفیگاه این گروهک تروریستی را در جنوب شهر سامراء منهدم کرده است.

این مرکز در بیانیه‌ای گفت: واحدی از نیروهای تیپ۴۱ الحشد الشعبی با همکاری نیروهای امنیتی به پیگرد عناصر داعش در منطقه السراء در ناحیه یثرب ادامه دادند و توانستند بیش از شش مخفیگاه را منهدم و یکی از تروریست‌ها رابه هلاکت رسانده و یکی دیگر را هم زخمی کنند.

بر اساس این بیانیه، نیروهای الحشد الشعبی همچنین یک کمربند انفجاری و چندین بمب دستی متعلق به تروریست‌ها را در این عملیات کشف و ضبط کردند و عملیات همچنان ادامه دارد.

سامراء در استان صلاح‌الدین به مرکزیت تکریت در ۱۷۵ کیلومتری بغداد است. مرقدهای مطهر امام هادی (ع) و امام حسن عسکری (ع) در سامراء قرار دارد.

از زمان آزادسازی شهر موصل در ژوئن ۲۰۱۷ و پایان خلافت ادعای داعش، بسیاری از عناصر تروریستی با فرار از شهر در مناطق بیابانی و کوهستانی عراق مخفی شده و هسته‌های کوچک را تشکیل داده‌اند و گاهی به نیروهای نظامی و غیرنظامیان حمله می‌کنند. تاکنون دهها عملیات پاکسازی در استان‌های مختلف عراق صورت گرفته و این عملیات‌ها همچنان ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

ترک جمعی جلسه سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل


سازمان اطلاعات سپاه:ابتکار‌های نیرو‌های مسلح، معادله میدان را تغییر داده است


قالیباف خطاب به بسنت: رکورد زدن بازدهٔ اوراق قرضه مبارک!


حمله یمن به اتاق عملیات و انبار‌های سلاح دشمن سعودی


پزشکیان: ایران خواهان توسعه لبنان است؛ نواف سلام بر پایان تجاوزات تأکید کرد


دیپلماسی فعال عراقچی در نیویورک؛ دیدار با وزرای خارجه جهان در حاشیه مجمع عمومی


دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان در نیویورک


گزارش‌ها از پیشروی انصارالله در شمال باب‌المندب


سرلشکر صفوی: پیوند هرمز و باب‌المندب می‌تواند معادلات جنگ را دگرگون کند


رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست وزیر هلند دیدار کرد