نیروهای مسلح یمن مواضع نظامی و استراتژیک ابوظبی را هدف قرار دادند

دوشنبه 27 دی 1400
13:26
نیروهای مسلح یمن مواضع نظامی و استراتژیک ابوظبی را هدف قرار دادند خبرهای رسیده از هدف قراردادن مواضع نظامی و استراتژیک ابوظبی از سوی نیروهای مسلح یمن حکایت دارد.

العالم ـ یمن

یک منبع نظامی یمن به شبکه العالم گفت که نیروهای مسلح صنعا ، اهداف نظامی و استراتژیکی را در ابوظبی هدف قرار داده اند. این اقدام در پاسخ به تنش امارات علیه یمن و ادامه محاصره آن صورت گرفته است.

به دنبال انتشار این خبر، یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن نیز از عملیات ویژه‌ای طی امروز (دوشنبه) در عمق خاک امارات متحده عربی خبر داد. وی اظهار داشت که در ساعات آتی جزئیات این حمله را خبررسانی خواهد کرد.

چندی پیش «محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله به امارات عربی متحده هشدار داده و گفته بود که «معامله‌ای میان عربستان سعودی و امارات وجود دارد که به موجب آن، عربستان سعودی تمام استان‌های جنوبی یمن از جمله شبوه را به امارات تحویل می‌دهد و به ازای آن، امارات تمام ظرفیت‌های نظامی خود را همچون گذشته [در یمن] به کار خواهد گرفت». وی خاطرنشان کرده بود که « چند سال پیش امارات به دنبال آن بود تا از تجاوز به یمن دست بکشد. ما فرصتی به امارات دادیم و حمله به عمق خاک این کشور را متوقف کردیم؛ اما متأسفانه الان امارات مجددا در حال تنش‌زایی است».

در همین حال پلیس ابوظبی اعلام کرد که "صبح امروز (دوشنبه) در منطقه مصفح در نزدیکی مخازن adnoc ، آتش سوزی به راه افتاد که به انفجار 3 تانکر سوخت منجر شد".

پلیس ابوظبی همچنین مدعی شد که در پی این انفجار، یک آتش‌سوزی جزئی در محوطه ساخت‌وسازهای جدید در فرودگاه بین‌المللی ابوظبی روی داد و هنوز هیچ خسارتی از این حریق ثبت نشده است.

به گزارش آژانس خبری وام، تحقیقات اولیه حاکی از آن است که بخش‌هایی از یک هواپیمای کوچک که احتمالا یک پهپاد بوده در منطقه مشاهده شده و احتمالا این پهپاد عامل انفجار بوده است.

تحقیقات درباره علل آتش‌سوزی آغاز شده اما گفته می‌شود این انفجارها خسارت‌های جدی به بار نیاورده است.

0% ...

آخرین اخبار

نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد


نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵


تحلیل عضو شورای عالی سیاسی یمن از حال و روز حکومت های عرب خلیج فارس


سخنگوی ارتش در گفتگو با العالم: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند


پاسخ سخنگوی ارتش به شبکه العالم درباره وضعیت مرزهای غربی کشور


توضیحات سخنگوی ارتش درباره جایزه میلیاردی به هلاکت رساندن متجاوزان آمریکایی


آخرین وضعیت سه خلبان ایران از زبان سخنگوی ارتش


کمیته‌های مقاومت: استقبال امارات از نتانیاهو پوشش سیاسی برای جنایات رژیم صهیونیستی است


مهاجرانی: تحریم‌های هوایی آمریکا مصداق قلدرمآبی است/ مخالفت دولت با نحوه اجرای طرح نفوذ


بریمانلو طلایی شد/ نهمین طلای کاروان ایران در کوراش