اتحادیه اروپا خواستار توقف بازداشت اداری فلسطینیان شد

چهارشنبه 29 دی 1400
10:39
اتحادیه اروپا خواستار توقف بازداشت اداری فلسطینیان شد
دفتر نماینده اتحادیه اروپا در فلسطین به تمدید بازداشت اداری یک نوجوان فلسطینی برای چهارمین بار متوالی واکنش نشان داد.

العالم _ اروپا

دفتر نماینده اتحادیه اروپا در فلسطین از رژیم صهیونیستی خواست تا سیاست بازداشت اداری (بازداشت بدون محاکمه) را متوقف کند.

رژیم صهیونیستی برای چهارمین بار متوالی بازداشت «أمل معمر نخله» (۱۷ ساله) را تا ۱۸ ماه می ۲۰۲۲ تمدید کرد.

دفتر نماینده اتحادیه اروپا در واکنش به این تصمیم رژیم صهیونیستی در حساب توئیتری خود نوشت:«أمل از ۲۱ ژانویه ۲۰۲۱ بازداشت شده و تاکنون نزدیک به یک سال بدون اتهام در زندان سپری کرده است».

رژیم صهیونیستی یک قانون انگلیسی قدیمی را اجرا و بر اساس آن فلسطینیان را بدون محاکمه و به بهانه داشتن پرونده سری، به مدت سه تا شش ماه بازداشت می‌کند که این مدت قابل تمدید است.

دفتر نماینده اتحادیه اروپا همچنین نوشت که أمل از یک بیماری خودایمنی شدید رنج می‌برد و زندانی بودن وی خطرات زیادی برای سلامتی او دارد و مطابق با قانون بین‌المللی بایستی از کودکان و نوجوانان حمایت و بازداشت اداری بدون اتهام متوقف شود.

در همین ارتباط خبرگزاری رویترز به نقل از «معمر عرابی» پدر أمل گزارش داد که «کودک مریض من چه خطری برای اسرائیل دارد؟!».

همچنین «قدورة فارس» رئیس باشگاه اسیر فلسطین از سازمان‌های بین‌المللی برای مداخله فوری جهت توقف سیاست بازداشت اداری رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان درخواست کرد.

به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، فارس گفت که تمدید بازداشت اداری یک کودک مریض برای چهارمین بار متوالی نشان می‌دهد که اسرائیل مریض است.

آمارهای باشگاه اسیر فلسطین نشان می‌دهد که ۵۰۰ بازداشتی اداری در زندان‌های رژیم صهیونیستی هستند.

0% ...

آخرین اخبار

از دل آوار به سوی زندگی؛ بازار لبنانی روایتی از خاک و پایداری یک ملت+ فیلم


فراخوان اتحادیه‌های دانشجویی فرانسه برای ادامه اعتراضات


سرلشکر عبداللهی: اقدام دشمن احراز شد منتظر نمی‌مانیم


معادلات جدید صنعا؛ از پاسخ به تهدیدهای عربستان تا شکستن محاصره ظالمانه


سرلشکر عبداللهی: بانک جدیدی از اهداف و دارایی‌های دشمن در دستور کار است


هشدار سازمان ملل درباره وخامت بحران آوارگی در غزه با نزدیک شدن به فصل سرد


جنگ علیه ایران؛ چرا واشنگتن و رژیم صهیونیستی در کشیدن دوبارهٔ ماشه تردید دارند؟


تأکید دادستان کل کشور بر پیگیری حقوقی و دریافت خسارات جنگ از آمریکا، اسرائیل و هم‌پیمانانشان


روز طلایی کشتی ایران در آستانه+ فیلم خلاصه رقابت ها


عراقچی: فعلا برنامه‌ای برای دیدار با مقام‌های آمریکا نداریم