تماس تلفنی وزرای خارجه ترکیه و رژیم صهیونیستی پس از سیزده سال

جمعه 1 بهمن 1400
15:19
تماس تلفنی وزرای خارجه ترکیه و رژیم صهیونیستی پس از سیزده سال
وزیر امور خارجه ترکیه برای اولین‌بار طی سیزده سال اخیر، با همتای خود در رژیم صهیونیستی تماس گرفته و حال او را پس از ابتلا به ویروس کرونا جویا شد.

العالم _ ترکیه

«مولود چاوش‌اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه شامگاه پنجشنبه با «یائیر لاپید» همتای خود در رژیم صهیونیستی تماس تلفنی برقرار کرد.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، این اولین تماس تلفنی میان وزرای امور خارجه ترکیه و رژیم صهیونیستی طی سیزده سال گذشته است.

کابینه رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد چاوش‌اوغلو در این تماس تلفنی، جویای احوال لاپید و وضعیت ابتلای او به ویروس کرونا شده است.

این در حالی است که مدت‌ها از ابتلای وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به کرونا می‌گذرد و او از قرنطینه نیز خارج شده است.

جروزالم پست نوشت، طرف ترکیه‌ای هیچ بیانیه‌ای درباره این تماس تلفنی منتشر نکرده است.

این تماس تلفنی پس از آن انجام می‌شود که «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز سه‌شنبه اعلام کرده احتمالا با «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی دیدار خواهد کرد.

هفته گذشته نیز دفتر ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد که اردوغان به هرتزوگ مرگ مادرش را تسلیت گفته است.

رئیس‌جمهور ترکیه پیشتر نیز در تماسی تلفنی با رئیس رژیم صهیونیستی بر «اهمیت روابط ترکیه و اسرائیل برای امنیت و ثبات خاورمیانه» تأکید کرده بود.

رئیس‌جمهور ترکیه با در تماس پیشین خود با هرتزوگ با بیان اینکه روابط آنکارا و تل‌آویو در حال توسعه است، گفته بود که روابط دو طرف برای امنیت و ثبات منطقه حیاتی است.

اردوغان اشاره کرده بود که به‌رغم وجود اختلاف میان تل‌آویو و آنکارا درباره مسئله فلسطین، روابط دو طرف در زمینه‌های اقتصادی، تجاری و گردشگری در حال توسعه است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو