اردوغان: می‌توانیم برای برقراری صلح میان روسیه و اوکراین میانجی‌گری کنیم

جمعه 1 بهمن 1400
17:44
اردوغان: می‌توانیم برای برقراری صلح میان روسیه و اوکراین میانجی‌گری کنیم رئیس‌جمهور ترکیه امروز در سخنانی در واکنش به بروز تنش‌های ادعایی در مرز اوکراین اعلام کرد: می‌توانیم برای برقراری صلح میان روسیه و اوکراین میانجی‌گری کنیم.

العالم - ترکیه

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه امروز جمعه در واکنش به برخی ادعاها پیرامون وجود تنش‌هایی در مرز با اوکراین اعلام کرد که کشورش ایجاد ناآرامی در منطقه را نمی‌ پذیرد.

رئیس‌جمهور ترکیه در سخنانی اعلام کرد: هرگونه اقدام اشغالگرایانه یا جنگ، نقض جدی صلح و ثبات در منطقه خواهد بود. روابط ما با روسیه در سطح مطلوبی ادامه دارد. ما می‌توانیم برای برقراری صلح بین روسیه و اوکراین میانجی‌گری کنیم.

«رجب طیب اردوغان» در ادامه اضافه کرد: در آینده ای نزدیک به اوکراین خواهم رفت. احتمالا سفری نیز به مسکو یا گفتگوی تلفنی با «پوتین» (ریس جمهور روسیه) نیز خواهم داشت.

اخیراً، در غرب و اوکراین، ادعای احتمال تهاجم روسیه به خاک اوکراین به طور فزاینده ای مطرح می‌شود. «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین، چنین اطلاعاتی را تشدید تنش بی اساس و پوچ نامیده و تاکید کرده است که مسکو تهدیدی برای کسی نیست.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم