اردوغان: می‌توانیم برای برقراری صلح میان روسیه و اوکراین میانجی‌گری کنیم

جمعه 1 بهمن 1400
17:44
اردوغان: می‌توانیم برای برقراری صلح میان روسیه و اوکراین میانجی‌گری کنیم رئیس‌جمهور ترکیه امروز در سخنانی در واکنش به بروز تنش‌های ادعایی در مرز اوکراین اعلام کرد: می‌توانیم برای برقراری صلح میان روسیه و اوکراین میانجی‌گری کنیم.

العالم - ترکیه

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه امروز جمعه در واکنش به برخی ادعاها پیرامون وجود تنش‌هایی در مرز با اوکراین اعلام کرد که کشورش ایجاد ناآرامی در منطقه را نمی‌ پذیرد.

رئیس‌جمهور ترکیه در سخنانی اعلام کرد: هرگونه اقدام اشغالگرایانه یا جنگ، نقض جدی صلح و ثبات در منطقه خواهد بود. روابط ما با روسیه در سطح مطلوبی ادامه دارد. ما می‌توانیم برای برقراری صلح بین روسیه و اوکراین میانجی‌گری کنیم.

«رجب طیب اردوغان» در ادامه اضافه کرد: در آینده ای نزدیک به اوکراین خواهم رفت. احتمالا سفری نیز به مسکو یا گفتگوی تلفنی با «پوتین» (ریس جمهور روسیه) نیز خواهم داشت.

اخیراً، در غرب و اوکراین، ادعای احتمال تهاجم روسیه به خاک اوکراین به طور فزاینده ای مطرح می‌شود. «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین، چنین اطلاعاتی را تشدید تنش بی اساس و پوچ نامیده و تاکید کرده است که مسکو تهدیدی برای کسی نیست.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: آمریکا شرارت کند بلایی سرشان می‌آوریم که در تاریخ ثبت شود


ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید


قالیباف: امپراتوری آمریکا روبه‌زوال است


قالیباف: آمریکا باید شروط ایران در تفاهم‌نامه را اجرا کند


حملات هوایی و تهدید کودکان بادبادک‌باز؛ غزه بدون منطقه امن


گسترش خشونت شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری اشغالی در سایه پیشبرد پروژه های جدید شهرک‌سازی + فیلم


کسب ۳ مدال جهانی توسط یک دانش‌آموز فارسی در المپیاد جهانی علوم زمین تورین ایتالیا


رویکرد بین المللی ایران همواره صلح‌طلبانه بوده است


افشای راهبرد بروزرسانی شده دشمن برای تقابل با ایران


پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد