پنج هشدار دبیر کل سازمان ملل برای سال ۲۰۲۲

شنبه 2 بهمن 1400
04:41
پنج هشدار دبیر کل سازمان ملل برای سال ۲۰۲۲ آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل بیماری همه گیر کووید-۱۹و افزایش نابرابری جهانی، امور مالی جهانی، بحران آب و هوایی، بی‌قانونی در فضای سایبری و تهدید صلح و امنیت جهانی را به عنوان پنج هشدار سال ۲۰۲۲ برشمرد.

العالم-آمریکا

دبیر کل سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی گفت می‌خواهم سال ۲۰۲۲ را با به صدا درآوردن پنج هشدار آغاز کنم. این هشدارها شامل بیماری همه گیر کووید-۱۹ و افزایش نابرابری جهانی، امور مالی جهانی، بحران آب و هوایی، بی‌قانونی در فضای سایبری، و تهدید صلح و امنیت جهانی هستند. این هشدارها نیازمند بسیج تمام کشورها است.

وی خاطرنشان کرد ویروس کرونا همچنان زندگی ها، برنامه ها و امیدها را زیر و رو می کند. قطعیت وجود ندارد. در همین حال، نابرابری ها در حال افزایش است. تورم در حال افزایش است. بحران آب و هوا، آلودگی و از دست دادن تنوع زیستی همچنان ادامه دارد. جهان با ناآرامی سیاسی و درگیری های وحشیانه مواجه است. بی اعتمادی بین قدرت های جهانی در حال افزایش است.

دبیرکل سازمان ملل افزود همه این چالش‌ها در اصل شکست‌های حکمرانی جهانی هستند، از سلامت جهانی گرفته تا فناوری دیجیتال، بسیاری از چارچوب‌های چندجانبه امروزی منسوخ شده‌اند و دیگر برای دستیابی به هدف مناسب نیستند. گوترش اضافه کرد جهان باید در نبرد کرونا به حالت اضطراری برود. سویه اومیکرون یک هشدار دیگر است. سویه بعدی ممکن است بدتر باشد. توقف شیوع کرونا در جهان باید در راس دستور کار همه باشد.

وی ادامه داد باید با اطلاعات نادرست درباره واکسن مبارزه کرد و اقدامات بیشتری انجام شود تا جهان برای همه گیری بعدی آماده شود.

گوترش گفت که جهان باید برای اصلاح امور مالی جهانی وارد حالت اضطراری شود. کشورهای کم درآمد کمترین رشد خود را در یک نسل تجربه می کنند.

دبیر کل سازمان ملل گفت تفاوت بین کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه در حال تبدیل شدن به یک سیستم است. این تفاوت نسخه ای برای بی ثباتی، بحران و مهاجرت اجباری است. این عدم تعادل یک مشکل نیست، بلکه یکی از ویژگی های سیستم مالی جهانی است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم