مراسم ازدواج نخست وزیر نیوزیلند به دلیل شیوع سویه اومیکرون لغو شد

يکشنبه 3 بهمن 1400
08:51
مراسم ازدواج نخست وزیر نیوزیلند به دلیل شیوع سویه اومیکرون لغو شد مراسم ازدواج جاسیندا آردرن قرار بود تابستان آینده برگزار شود.

العالم- آسیا

به نقل از سی‌ان‌ان، جاسیندا آردرن، نخست‌وزیر نیوزیلند روز یکشنبه اعلام کرد که مراسم ازدواج خود را لغو کرده است زیرا این کشور همچنان با موج جدیدی از موارد ابتلا به سویه اومیکرون ویروس کرونا دست به گریبان است.

آردرن در یک کنفرانس خبری کووید-19 گفت که مقامات بهداشتی 9 مورد ابتلا به اومیکرون را در یک خانواده گزارش کرده اند. اعضای این خانواده برای شرکت در مراسم عروسی، مراسم تشییع جنازه، حضور در یک پارک تفریحی و یک جاذبه توریستی آخر هفته گذشته به اوکلند سفر کرده بودند.

آردرن به خبرنگاران گفت: "مراسم ازدواج من برگزار نخواهد شد اما من فقط به بسیاری از نیوزیلندی‌های دیگر می‌پیوندم که چنین تجربه‌ای را در نتیجه بیماری همه‌گیر داشته اند."

وقتی از آردرن پرسیده شد درباره تصمیمش برای لغو مراسم ازدواج که قرار بود تابستان آینده برگزار شود چه احساسی دارد، پاسخ داد: "زندگی همین است."

0% ...

آخرین اخبار

الازهر مصر: بارندگی‌های شدید و سرمای زمستان، فاجعه انسانی در غزه را تشدید کرده است


50 کشور جهان برای صدور بیانیه مشترک علیه اسرائیل آماده می‌شوند


صدها هزار نفر از مردم هلند علیه نسل‌کشی در غزه تظاهرات کردند + فیلم


حماس: رژیم صهیونیستی مسئول کامل فاجعه ریزش توده شن روی چادرهای آوارگان است


رسانه عبری: ونس دوره پساترامپ را کلید زده است


مقام رسمی عراق: گذرگاه چذابه به زودی بازگشایی می‌شود


حمله پهپادی به میدان گازی «کورمور» اقلیم کردستان عراق


پیشنهاد رئیس‌جمهور روی میز همسایگان؛ چراغ سبز CIS به ابتکار عمل ایران


رهبر دموکرات‌های مجلس آمریکا خواستار برکناری وزیر جنگ شد


وزیر ارتباطات راهی قطر شد