ویدیویی که خشم فلسطینی ها را برانگیخت

يکشنبه 3 بهمن 1400
09:21
به تازگی ویدیویی از حمله نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان به منزل یک خانواده فلسطینی در شبکه های اجتماعی منتشر شده است که خشم فلسطینی ها را برانگیخته است.

العالم - فلسطین اشغالی

انتشار یک ویدیو در شبکه های اجتماعی از حمله نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین به منزل یک فلسطینی به نام "بلال حمایل" در روستای بیتا در جنوب نابلس، و بازداشت او و حمله به اعضای خانواده اش، خشم فلسطینی ها را برانگیخته است. اهالی این روستا از بیش از 9 ماه پیش در مقابل نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست مقاومت می کنند تا اینکه دستگاه های امنیتی تشکیلات خودگردان وارد عمل شدند.

پس از این حمله و موج بازداشت فعالان مقاومت مردمی توسط تشکیلات خودگردان، اهالی روستا با تجمع در مقابل ساختمان شهرداری، شعار دادند "دست از سر فرزندان بیتا بردارید".

کمیته هماهنگی گروه ها در بیتا نیز با صدور بیانیه ای ضمن محکوم کردن بازداشت اهالی این روستا اعلام کرد: "در شرایطی که ارتش رژیم صهیونیستی و شهرک نشینان سرگرم جنایت در حق فلسطینی ها هستند، ناگاه متوجه یک حرکت مشکوک در روستای بیتا می شویم که در آن، دستگاه های امنیتی فلسطین به مردم حمله می کنند".

در این بیانیه آمده است: "ما این رفتار را محکوم کرده و آن را خطری بزرگ می دانیم و خواستار کوتاه کردن هر چه سریعتر دست دستگاه های امنیتی تشکیلات خودگردان از سر اهالی بیتا هستیم".

دستگاه های امنیتی تشکیلات خودگردان همه فعالان و مبارزانی را که به تازگی از اسارت رژیم صهیونیستی آزاد شده اند را احضار کرده و مورد بازجویی قرار داد.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر رضایی: تاکیدات امروز رهبر معظم انقلاب روشن و غیرقابل تفسیر است‏


نیروی دریایی سپاه: تسلط رزمندگان اسلام بر آبراه راهبردی تنگه هرمز کاملا قاطع است


قالیباف: پیام رهبر معظم انقلاب، نصب العین تمام مسئولان کشور است


عراقچی: نهضت خونخواهی رهبر شهید ادامه خواهد داشت


پزشکیان: ایران برنده تفاهم اسلام‌آباد است/ توافق اعضای شعام دستاوردی بزرگ و استثنایی


شیخ نعیم قاسم دبیر کل حزب الله لبنان: مسئله فلسطین باید محور وحدت امت اسلام باشد


اردوغان: اسرائیل به جنگ افروزی اعتیاد دارد


تاب‌آوری ایران محاسبات آمریکا را برهم می‌زند و شرط‌ بندی‌ها بر سر جنگ اقتصادی را ناکام می‌گذارد


قدردانی رئیس‌جمهور از پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته دولت


دستیار رئیس‌جمهور روسیه: پوتین ۱۰ شهریور با پزشکیان دیدار می‌کند