رئیس پارلمان عراق:شایعه‌پراکنی‌ها درباره بازگشت داعش کسی را فریب نمی‌دهد

يکشنبه 3 بهمن 1400
22:33
رئیس پارلمان عراق:شایعه‌پراکنی‌ها درباره بازگشت داعش کسی را فریب نمی‌دهد رئیس پارلمان عراق به دنبال شایعات رسانه‌ای درباره بازگشت داعش به عراق تاکید کرد که این گروهک تروریستی در همه اشکالش ناپدید می‌شود و این شایعات کسی را فریب نمی‌دهد.

العالم - عراق

«محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق تاکید کرد که گروهک تروریستی داعش هرگز بازنخواهد گشت و تروریسم در همه اشکالش ریشه کن خواهد شد.

به گزارش موازین نیوز، الحلبوسی امروز در توییتی گفت: سیاست ارعاب تبلیغاتی برای ایجاد ناآرامی و شایعه پراکنی توسط گروهی از مزدوران، دیگر کسی را فریب نمی‌دهد. حوادث سال ۲۰۱۴ درسی گویا بود که عراقی‌ها آن را به خوبی درک کردند.

وی افزود: داعش بر نخواهد گشت و تروریسم در همه اشکالش ناپدید خواهد شد. در عراق مستقل، امن، توانا و شکوفا هیچ مکان یا پناهگاهی برای آنها وجود ندارد.

وزیر دفاع عراق هم امروز با تأکید بر اینکه وضعیت گروه تروریستی داعش همانند سال ۲۰۱۴ نیست، گفت، باندهای تروریستی فعال در میدان نیز اندک و دارای سلاح‌های ابتدایی اعم از تفنگ و اسلحه تک تیرانداز هستند.

عناد همچنین گفت که مرزهای عراق و سوریه نیز به خوبی تحت نظارت و کنترل است و ما حوادث زندان الحسکه را پیگیری می‌کنیم.

طی دو روز گذشته شبکه‌های اجتماعی چند فایل صوتی را منتشر کرده و مدعی شدند که مربوط به یک منبع اطلاعاتی ناشناس و درباره بازگشت داعش به عراق است.

حمله عناصر سازمان تروریستی داعش در سحرگاه روز جمعه با اسلحه دوربین دار و اسلحه‌های نیمه‌سنگین به صورت غافلگیرانه به یکی از مقرهای ارتش عراق میان روستاهای «الطالعه»، «وام» و «الکرمی» در منطقه «حاوی العظیم» باعث شهادت یازده سرباز عراقی از جمله یک افسر با رتبه ستوان یکم شد. به دنبال آن شامگاه جمعه نیز واحدی از تیپ ۲۴ الحشد الشعبی حمله بقایای گروهک تروریستی داعش را در نزدیکی‌های منطقه المقدادیه در شمال شرق استان دیالی ناکام گذاشت.

در همین حال الحشد الشعبی عراق از آغاز عملیات گسترده پاک‌سازی در استان دیالی و بخش‌هایی از استان‌های کرکوک و صلاح‌الدین خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

تأکید پاکستان بر حل دیپلماتیک مناقشات منطقه؛ رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان


پزشکیان: در برابر تهدیدها و تحریم‌ها پیروز خواهیم شد


فلج شدن شهرهای فرانسه با ادامه اعتصابات سراسری و تظاهرات مردمی


قربانیان شکست؛ ترامپ تیغ اخراج را بر گردن فرماندهان جنگ با ایران گذاشت


سرلشکر رضایی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین تقدیم کرد


تهران خواستار پاسخگویی آمریکا و انگلستان در قبال نقض حقوق بشر شد


گفت و گوی تلفنی وزیر امور خارجه کشورمان با همتایان کویتی و ترکیه ای


صندلی لرزان پنتاگون؛ ترامپ از موج نارضایتی‌ها از وزیر جنگ پرده برداشت


تقدیم پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس جمهور روسیه + فیلم


طبل توخالی واشنگتن در فضای مجازی؛ طعنه کاربران به ناکامی ترامپ