رسوایی غیراخلاقی بزرگ در جلسه پارلمان رژیم صهیونیستی

يکشنبه 3 بهمن 1400
22:47
رسوایی غیراخلاقی بزرگ در جلسه پارلمان رژیم صهیونیستی رئیس کمیته قانون اساسی پارلمان رژیم صهیونیستی امروز و پس از نمایش تصاویر غیراخلاقی از سوی یکی از شرکت کنندگان، دستور تعلیق نشست این کمیته را صادر کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

رئیس کمیته قانون اساسی رژیم صهیونیستی پس از نمایش تصاویر مستهجن از سوی یکی از شرکت کنندگان از طریق اپلیکیشن زوم دستور تعلیق جلسه این کمیته را صادر کرد.

وب سایت عبری والا اعلام کرد: این جلسه پس از آنکه یکی از اعضا در نشست مربوط به قانون کرونا، تصاویر مستهجنی را در خلال جلسه به نمایش گذاشت متوقف شد.

این وب سایت عبری اعلام کرده که این رفتار نماینده کنیست در نتیجه مخالفت وی با موضوع واکسن کرونا بود و وی می‌خواست به روش خود اعتراض کند.

رژیم صهیونیستی با وجود تبلیغات زیاد در مورد واکسینه کردن ساکنان سرزمین‌های اشغالی اما کارنامه ضعیفی در کنترل شیوع ویروس کرونا دارد به نحویکه تعداد مبتلایان روزانه در این رژیم به بیش از ۱۰۰ هزار نفر نیز رسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند+ فیلم


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت