امارات زیر ضربات یمن؛ آیا دست از تجاوز بر می دارد؟

سه شنبه 5 بهمن 1400
15:05
امارات زیر ضربات یمن؛ آیا دست از تجاوز بر می دارد؟ یمن با پاسخی که به تجاوزات ائتلاف سعودی داد توانست جنگ را به کشور دشمن منتقل کرده و آنها را وادار کند تجاوزات خود را متوقف کنند.

العالم - نظرکده

محققان سیاسی معتقدند که حمله به عمق خاک عربستان و امارات، فرصت های صلح را دو چندان می کند زیرا این دو کشور و جامعه غربی در توطئه های خود علیه یمن جز زبان زور چیزی نمی فهمند.

توقف کار تیم حقیقت یاب مقدمه ای بود برای تشدید حمله به یمن و ارتکاب جنایات هر چه بیشتر و تلاشی بود برای اینکه مسأله یمن به فراموشی سپرده شود و هیچ مرجع بین المللی برای منترل جنایت علیه ملت یمن باقی نماند.

یمن به رغم همه وسعت و قدرت عربستان توانست بازدارندگی در برابر این کشور و امارات را برقرار کند.

امارات نیز مهمترین سرمایه اش امنیت و ثبات است تا بتواند بنیه اقتصادی خود را حفظ کند و هر گونه حمله که این سرمایه گذاری را به خطر بیاندازد باعث تقویت فرصت صلح می شود و جامعه بین الملل را وادار به روی اوردن به راه حل سیاسی می کند.

رهبران یمنی می گویند که رژیم صهیونیستی از همان روز نخست با امارات در حمله به یمن همدست بوده است.

آنها خاطرنشان می کنند که این رژیم همدر مقابل حمله یمنی ها به عمق خاک امارات، ناتوان می شود مخصوصا که خود به قدری ضعیف است که در مقابل جنبش حماس نمی تواند از خود دفاع کند حال برای امارات چه خواهد کرد؟

امارات و همدستانش باید بفهمند که با ادامه حمله به یمن روی امنیت و آرامش را نخواهند دید.

رهبران یمنی هشدار می دهند که تا وقتی که تجاوز به یمن متوققف نشود حمله به امارات و عربستان ادامه خواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان


رئیس‌جمهور یمن: پایان تجاوز و محاصره سعودی، فوری‌ترین راه حل است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه


لیبرمن: نتانیاهو برای بقای سیاسی به دنبال جنگ‌افروزی انتخاباتی است


البخیتی: حمله عربستان به شرکت نفت یمن جنایت جنگی است