تحریم دوباره دادگاه صهیونیستی از سوی اسرای فلسطینی

سه شنبه 5 بهمن 1400
17:14
تحریم دوباره دادگاه صهیونیستی از سوی اسرای فلسطینی اسرای فلسطینی برای بیست‌وپنجمین روز متوالی دادگاه‌های رژیم صهیونیستی را تحریم کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

باشگاه اسیر فلسطین امروز سه‌شنبه اعلام کرد که اسرای بازداشت اداری(بدون محاکمه) برای بیست‌وپنجمین روز متوالی، دادگاه‌های رژیم اشغالگر اسرائیل را تحریم کردند.

اسرای بازداشت اداری اوایل ماه جاری میلادی تصمیم گرفتند که تمامی اقدامات دستگاه قضایی در خصوص بازداشت اداری را تحریم کنند.

این اسرا تأکید کردند که هرگز بخشی از این نمایش که تنها به نفع رژیم اشغالگر و دستگاه‌های امنیتی آن به خصوص شاباک است، نخواهند بود.

به نوشته وبگاه «عرب ۴۸»، جنبش اسیر در زندان‌های رژیم صهیونیستی نیز حمایت کامل خود از این تصمیم اسرای بازداشت اداری را اعلام کرد و همه اسرا را به پایبندی کامل به این تصمیمات و صبر فراخواند.

تعداد اسرای در بند زندان‌های رژیم اشغالگر حدود ۴۶۰۰ نفر است که از جمله آن ۳۴ اسیر زن، ۱۶ کودک و ۵۰۰ بازداشتی اداری، نُه نماینده پارلمان و ۶۰۰ بیمار است.

رژیم صهیونیستی یک قانون انگلیسی قدیمی را اجرا و بر اساس آن فلسطینیان را بدون محاکمه و به بهانه داشتن پرونده سری، به مدت سه تا شش ماه بازداشت می‌کند که این مدت قابل تمدید است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود


ترکیه سفیر اوکراین را احضار کرد