بوریس جانسون: استعفا نمی‌دهم

چهارشنبه 6 بهمن 1400
17:40
بوریس جانسون: استعفا نمی‌دهم نخست‌وزیر انگلستان حاضر نیست با وجود تشدید فشارها درباره میهمانی‌های متضاد با قوانین قرنطینه کناره‌گیری کند.

العالم _ اروپا

به گزارش العالم به نقل از رویترز، بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلستان، روز چهارشنبه گفت قصد ندارد به دلیل مجموعه‌ای از تجمعات متضاد با موازین قرنطینه در دفتر و محل اقامتش در داونینگ استریت استعفا دهد و متعهد شد که به کار خود ادامه دهد.
جانسون در پاسخ به سؤالات پارلمان، توسط رهبر حزب مخالف کارگر متهم شد که داستان خود را در جریان تجمعات تغییر داده و پارلمان را گمراه کرده است؛ تخلفی که نخست وزیر موافقت کرد می‌تواند به فرایند استعفا منجر شود.
جانسون در پاسخ به این سوال که آیا از سمت خود کناره گیری می کند، پاسخ داد: نه.
او در برابر تشویق قانونگذاران محافظه کار گفت. من آن را انکار نمی‌کنم، و به دلایل مختلف، بسیاری ممکن است بخواهند من را از سر راه بردارند، اما دلیل اینکه او (استارمر) می‌خواهد من را حذف کند این است که می‌داند می‌توان به این دولت اعتماد کرد تا کار کند.
جانسون افزود: «ما تصمیمات سختی گرفته‌ایم، تماس‌های بزرگ را درست انجام داده‌ایم و به‌ویژه من در حال انجام کار هستم.»

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: معاون وزیر جنگ آمریکا استعفا کرد


تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان با گلوله‌های حاوی فسفر سفید


عراقچی: آمریکا باید به تعهدات خود و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد بازگردد


بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است


نماینده پارلمان لبنان: به قدرت ایران و رهبر آن تکیه داریم و به هم‌پیمانی با تهران افتخار می‌کنیم


ستادکل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی تحمل نمی‌شود


ایران، لبنان، فلسطین؛ معادله‌هائی که ترامپ و نتانیاهو نتوانستند با جنگ آنها را به نفع خود تغییر دهند + ویدئو


نجات ۱۶۳ کودک از یک باند قاچاق، فلوریدا و جهان را تکان داد+فیلم


پزشکیان میهمان ویژه مراسم افتتاحیه بازی‌های جهانی عشایر در بیشکک + فیلم و عکس


نبیه بری: به هیچ‌وجه از حق لبنان برای پیگرد "اسرائیل" به‌دلیل تجاوزاتش چشم‌پوشی نمی‌کنیم +فیلم