اولیانوف از تلاش جمعی برای تهیه پیش‌نویس در مذاکرات وین خبر داد

چهارشنبه 6 بهمن 1400
22:26
اولیانوف از تلاش جمعی برای تهیه پیش‌نویس در مذاکرات وین خبر داد
نماینده روسیه در مذاکرات وین در توییتی از نشست همه اعضای برجام و اقدام جمعی برای تهیه پیش‌نویس خبر داد.

العالم - اروپا

«میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در مذاکرات وین با انتشار عکسی در توییتر از تلاش طرف‌های حاضر در گفت‌وگوهای وین برای تهیه پیش‌نویس مربوط به توافق بر سر برجام خبر داده است.

دیپلمات روس با انتشار عکسی که دیپلمات‌ها را پشت یک میز نشان می‌دهد نوشت: «اقدام جمعی برای تهیه پیش‌نویس در گفت‌وگوهای وین در قالب همه اعضای فعلی برجام (بدون ایالات متحده که وضعیت آن در توافق هسته‌ای هنوز احیا نشده است)».


گفت‌وگوها در وین در چارچوب دور هشتم مذاکرات ایران و ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه، چین) برای لغو تحریم‌های آمریکا علیه ایران امروز (چهارشنبه) هم در هتل کوبورگ شهر وین در جریان بوده است. بر همین اساس همچون روزهای گذشته، عصر امروز نشست دوجانبه‌ای بین علی باقری مذاکره‌کننده ارشد ایران و انریکه مورا هماهنگ‌کننده گفت‌وگوها برگزار شد. صبح امروز نیز علی باقری و میخائیل اولیانوف روسای هیأت‌های ایران و روسیه دیداری دوجانبه داشتند.

مذاکرات وین به منظور رفع تحریم‌ها در دولت سیزدهم هشتم آذر ماه آغاز و ۱۲ آذر برای مشورت‌ طرف‌های اروپایی درباره دو پیشنهاد طرف ایرانی با تنفسی چند روزه متوقف شد و دوباره ۱۸ آذر ماه از سر گرفته شد. نیمه دوم مذاکرات نیز از ۱۸ آذر ماه آغاز و جمعه ۲۶ آذر ماه با برگزاری نشست اختتامیه کمیسیون مشترک برجام پایان یافت و مقرر شد که هیأت‌ها به پایتخت‌ها مراجعت کنند و بزودی به وین بازگردند.

دور هشتم مذاکرات نیز ششم دی ماه شروع و تا نهم دی ماه ادامه یافت و بعد از تنفسی سه روزه به مناسبت سال نو میلادی مجددا روز دوشنبه ۱۳ دی ماه از سر گرفته شد و کماکان در وین در جریان است؛ البته ۲۴ دی ماه براساس توافق صورت گرفته، روسای هیأ‌ت‌های مذاکره کننده ایران و سه کشور اروپایی برای مشورت‌ها به پایتخت‌ها مراجعت کردند و دوشنبه ۲۷ دی ماه دوباره مذاکرات از سرگرفته شد که در فرمت‌ها و سطوح مختلف کماکان در پایتخت اتریش جریان دارد.

تهران از طریق این مذاکرات در تلاش است برجام را که از نخستین روزهای اجرایی شدن بر اثر برخی سیاست‌های آمریکا و کشورهای غربی به توافقی تهی از منافع اقتصادی برای طرف ایرانی تبدیل شد به سمت توافقی دوجانبه و متوازن پیش ببرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

السنوار؛ از حبس‌های ابد تا معمارِ بزرگترین شکستِ اسرائیل


نسل‌کشی در غزه؛ آمارهای هولناک از شهادت کودکان بدست رژیم صهیونیستی


پزشکیان زادروز سلطان عمان را تبریک گفت


آیا دولت لبنان دست از توهم شکست برمی دارد؟


غزه فقط یک عدد نیست... وقتی حافظه انسان به آزمون وجدان تبدیل می‌شود


کمالوندی: منافع ملی را از طریق دیپلماسی یا در صحنه‌های نبرد پیگیری خواهیم کرد


اعمال مدیریت ایرانی بر تنگه هرمز هر روز محکم‌تر می‌شود


جنایت مدرسه میناب در محاکم خارجی پیگیری حقوقی می‌شود


طرح ساخت ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای با قدرت ادامه می‌یابد


یحیی سریع: فرودگاه‌های عربستان در تیررس نیروهای مسلح یمن هستند