اولین رئیس جمهوری زن در هندوراس سوگند یاد کرد

جمعه 8 بهمن 1400
09:40
اولین رئیس جمهوری زن در هندوراس سوگند یاد کرد سیومارا کاسترو پس از کشمکش های سیاسی فراوان در هندوراس به عنوان اولین رییس جمهوری زن این کشور سوگند یاد کرد.

العالم ـ آمریکا

به گزارش شبکه خبری فرانس ۲۴، کاسترو به عنوان اولین رییس‌جمهوری زن هندوراس روز پنج‌شنبه در مقابل جمعیتی از جمله کامالا هریس معاون رئیس‌جمهور آمریکا سوگند یاد کرد.

تحلیف کاسترو به حکومت هشت ساله خوان اورلاندو ارناندس متحد سابق ایالات متحده که در دادگاه های این کشور به فساد و ارتباط با قاچاقچیان مواد مخدر متهم شده، پایان داد. این در حالی رخ می دهد که دولت کاسترو با آزمون هایی از جمله اختلاف شدید کنگره، افزایش بدهی ها و روابط با چین مواجه است.

کاسترو در کنار همسرش، مانوئل زلایا رئیس‌جمهور اسبق در یک استادیوم مملو از جمعیت سوگند یاد کرد، جایی که هواداران وعده‌های او را برای رفع مشکلات کشور حمایت کردند.

کاسترو در سخنرانی افتتاحیه خود گفت: فاجعه اقتصادی که من به ارث می‌برم در تاریخ کشور ما بی‌نظیر است.

هریس که به عنوان مهمان در مراسم تحلیف وی حضور داشت به کاسترو به خاطر انتخاب شدنش از طریق دموکراسی تبریک گفت.

در جلسه ای که اندکی پس از مراسم برگزار شد، هریس قول همکاری در زمینه مسائلی از قبیل مهاجرت و توسعه اقتصادی را داد و گفت که از برنامه های کاسترو برای درخواست کمک از سازمان ملل برای ایجاد یک کمیسیون ضد فساد استقبال می کند.

مقامات ایالات متحده می خواهند با کاسترو هم برای مهار مهاجرت غیرقانونی از آمریکای مرکزی و هم حمایت بین المللی از تایوان به عنوان بخشی از تلاش ها برای جلوگیری از نفوذ چین در هندوراس همکاری کنند.

به گزارش ایرنا، هندوراس یکی از معدود کشورهایی است که روابط دیپلماتیک خود را به جای پکن با تایپه حفظ کرد و کاسترو در طول مبارزات انتخاباتی خود از اظهارنظرهایی مبنی بر وفاداری به چین خودداری کرد.

ویلیام لای معاون رئیس جمهور تایوان نیز در تلاش برای تقویت روابط با دولت کاسترو در مراسم تحلیف شرکت داشت.

0% ...

آخرین اخبار

الجزایر، فرانسه را به فرار از تحویل نقشه‌ انفجارهای اتمی متهم کرد


حمله به هنرمند عراقی، تلاش آمریکایی - صهیونی برای شکاف میان تهران و بغداد


نماینده دموکرات کنگره خواستار توقف تامین مالی نظامی‌گری آمریکا علیه ایران شد


دولت چین رُس امباپه را کشید


کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو