کره جنوبی،کره شمالی را به ازسرگیری مذاکرات دعوت کرد

يکشنبه 10 بهمن 1400
13:01
کره جنوبی،کره شمالی را به ازسرگیری مذاکرات دعوت کرد رئیس جمهوری کره جنوبی از کره شمالی خواست تا اقدامات تحریک کننده و تنش زا در منطقه را متوقف کند و به درخواست این کشور برای از سرگیری مذاکرات میان ۲ کشور پاسخ دهد.

العالم - آسیا

به گزارش خبرگزاری «یونهاپ»، «مون جائی این» رئیس جمهوری کره جنوبی پیش از سخنرانی در جلسه امروز شورای امنیت ملی کشورش از کره شمالی خواست اقدامات تنش زا در منطقه را متوقف کرده و به از سرگیری مذاکرات میان ۲ کشور پاسخ دهد.

وی در ادامه آزمایش های موشکی کره شمالی را تخطی از قطعنامه سازمان ملل متحد دانست و افزود: انجام آزمایش های موشکی کره شمالی چالشی برای خلع سلاح هسته ای شبه جزیره کره در راستای صلح و ثبات و تلاش های دیپلماتیک جامعه جهانی است.

رئیس ستاد مشترک کره جنوبی همچنین در مصاحبه با خبرنگاران، گفت: موشک کره شمالی از استان «جاگانگ» پرتاب شده است و به نظر می رسد از نوع موشک های میان بُرد بالستیک باشد.

مون جائی این اظهارداشت: کره شمالی مهلت قانونی را برای انجام آزمایش موشک های میان برد بالستیک تائید کرده و از آمادگی خود برای آغاز مذاکرات خبر داده است. اما آزمایش اخیر را باید رویکردی به سوی رد این مهلت قانونی قلمداد کنیم.

آزمایش موشکی اخیر، هفتمین آزمایش موشکی کره شمالی از آغاز سال جدید میلادی می باشد.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا


سپاه: دو فروند نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شدند


درگیری تازه مرزبانان پاکستان و افغانستان زیر سایه تداوم جدال دیپلماتیک


گزارش العالم از دادگاه رسیدگی به شکایات خانواده‌های قربانیان تجاوز آمریکا و اسرائیل+ فیلم 


۷۵ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


تأکید سران عراق و مصر بر ضرورت پایان درگیری‌ها در منطقه


بازداشت جاسوس مراکز تولید قطعات موشک و پهپاد


آژیر خطر در جنوب عربستان به صدا در آمد