اختلاف در کابینه بِنِت سفارت رژیم صهیونیستی در اوکراین را تعطیل کرد

سه شنبه 12 بهمن 1400
11:22
اختلاف در کابینه بِنِت سفارت رژیم صهیونیستی در اوکراین را تعطیل کرد در پی بروز اختلاف داخلی در کابینه رژیم صهیونیستی، سفارت این رژیم در اوکراین تا اطلاع ثانونی تعطیل شد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

کانال 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که کارکنان سفارت این رژیم در اوکراین به دلیل کاهش حقوق پرداختی، همه فعالیت خود در این سفارت را تا اطلاع ثانوی تعلیق کردند.

این شبکه خاطرنشان کرد «به دلیل اختلافات بین کمیته کارکنان وزارت خارجه و وزارت دارایی بر سر مسائل مالی، سفارت در اوکراین تا اطلاع ثانوی بسته می‌شود».

بر اساس این گزارش، این تصمیم در حالی گرفته شده که وزارت دارایی رژیم صهیونیستی قرار است در ماه آینده میلادی مبلغی از حقوق کارکنان سفارت این رژیم در اوکراین را کاهش دهد.

منابع رژیم صهیونیستی گفتند که قرار است «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی برای حل اختلافات بین دو طرف درباره کاهش دستمزد کارکنان سفارت این رژیم در اوکراین، پادرمیانی کند.

به گزارش ایرنا، بسیاری از تحلیلگران عرب معتقدند که کابینه ائتلافی رژیم صهیونیستی به ریاست نفتالی بنت تشکلی ناهمگون و متشکل از ایدئولوژی‌ها و تفکرات ضد و نقیض است و پایدار نخواهد بود و فروپاشی آن در آینده دور از ذهن نیست.

0% ...

آخرین اخبار

عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران خطاب به آمریکا و اسرائیل: دفعه قبل که خواستید «کار را تمام کنید»، قدرت ایران بیشتر شد.


وزارت کشور فرانسه اعلام کرد در جریان اعتراضات و خشونت‌های اخیر در این کشور، ۲۳۹۷ نفر دستگیر و ۹۹۷ نفر از نیروهای امنیتی زخمی شده‌اند.


لبنان: از ایران خواسته‌ایم که سفیر جدیدی را تعیین کند


سردار حسین محبی، سخنگوی سپاه پاسداران: هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، سرزمین‌های اشغالی را به زمین سوخته تبدیل خواهد کرد.


گفتگو و رایزنی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و مصر درباره کاهش تنش در منطقه


وزیر خارجه روسیه به تهران سفر می کند


جهان چگونه بهای تشدید تنش‌ها از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی را می‌پردازد؟


سوریه عرصه تسویه‌ حساب‌های منطقه‌ای؛ عربستان سعودی + فیلم


سرلشکر عبداللهی: برای تصمیم‌های احمقانه دشمن لحظه‌شماری می‌کنیم


چند شهید و زخمی در حمله متجاوزان سعودی در استان صعده + فیلم