گفت‌وگوی تلفنی بایدن و نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره ایران

يکشنبه 17 بهمن 1400
22:25
گفت‌وگوی تلفنی بایدن و نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره ایران
رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه تلفنی درباره موضوع ایران و برنامه هسته‌ای این کشور گفت‌وگو کردند.

العالم - آمریکا

«نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز یکشنبه تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

این دومین تماس تلفنی از زمانی است که بنت به نخست وزیری رژیم صهیونیستی رسیده است هر چند که وی یک بار نیز در کاخ سفید با بایدن دیدار داشته است.

بنت در این تماس تلفنی کشته شدن سرکرده گروه داعش را به بایدن تبریک گفته و افزود که به لطف اقدام شجاعانه نیروهای آمریکایی، جهان هم اکنون مکان امن‌تری شده است.

بر اساس گزارش منابع خبری، دو طرف درباره چالش‌های منطقه‌ای از جمله موضوع ایران و برنامه هسته‌ای این کشور گفت‌وگو کردند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در این گفت‌وگوی تلفنی مدعی شد که چالش‌های منطقه با «افرایش اقدامات خصمانه ایران و ضرورت برای اتخاذ اقداماتی برای توقف برنامه هسته‌ای» همراه بوده است.

بنت و بایدن درباره اوضاع تنش‌های کنونی میان روسیه و اوکراین نیز به رایزنی پرداختند.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی از رئیس جمهور آمریکا به دلیل حمایت قاطع از اسرائیل و کمک واشنگتن در تامین مالی سامانه گنبد آهنین قدردانی کرد.

بر اساس گزارش رسانه‌های صهیونیستی، بنت از بایدن و همسرش دعوت کرد که به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده و رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر رژیم صهیونیستی توافق کردند که ارتباط را حفظ کنند.

این اولین تماس میان بایدن و نخست وزیر رژیم صهیونیستی طی سه ماه گذشته به شمار می‌آید.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی بعد از ظهر امروز با موضع گیری مجدد علیه مذاکرات لغو تحریم از ایران در وین گفت، یک توافق هسته‌ای، ثبات در منطقه را افزایش نمی‌دهد.

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل» نفتالی بنت با هشدار در این زمینه گفت، در صورت بازگشت ایران و قدرت‌های جهانی به برجام، منطقه بهای سنگین و نامتناسبی را پرداخت خواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم


دبیرکل سازمان ملل خواستار ممنوعیت جهانی آزمایش‌های هسته‌ای شد


اهدای ۷۵۰۰ بسته معیشتی توسط سفارت ایران در صنعا به مناسبت میلاد پیامبر اکرم (ص)+فیلم


تأکید وزرای خارجه ترکیه و قطر بر لزوم کاهش‌ تنش‌های منطقه‌ای


شعله ور کردن جنگ در کرانه باختری؛ برگه نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی + ویدئو


تقابل ایران با محاصره اقتصادی و هشدار به دشمنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می شود