زیباری: تصمیم دادگاه کاملا سیاسی است اما به آن احترام می‌گذارم

يکشنبه 24 بهمن 1400
18:05
زیباری: تصمیم دادگاه کاملا سیاسی است اما به آن احترام می‌گذارم هوشیار زیباری در واکنش به رای دادگاه فدرال عراق مبنی بر عدم صلاحیت وی برای نامزدی ریاست جمهوری عراق، اعلام کرد که به حکم دادگاه احترام می‌گذارد.

العالم - عراق

“هوشیار زیباری” در واکنش به رای دادگاه فدرال عراق مبنی بر عدم صلاحیت وی برای نامزدی ریاست جمهوری عراق با بیان اینکه امروز روز ناراحت کننده ای برای عراق است، اعلام کرد که به حکم دادگاه احترام می‌گذارد.

وی افزود که از حکم دادگاه متعجب شده اما در عین حال به دستگاه قضایی احترام می گذارد.

زیباری همچنین تاکید کرد که تمامی شرایط نامزدی ریاست جمهوری عراق را داشته و تصمیم دادگاه مبنی بر کنار گذاشتن وی از نامزدی کاملا سیاسی و ظلم آشکار به وی بوده است.

او بدون نام بردن از کسی گفت که آنها رئیس جمهور قدرتمندی برای عراق نمی خواهند و من مسئول سخن خود هستم.

زیباری افزود که او تا الآن تنها نامزد حزب دمکرات کردستان برای ریاست جمهوری عراق است و این حزب گزینه جدیدی ندارد.

دادگاه فدرال عراق در جلسه امروز (یکشنبه 13 فوریه) پس از استماع شکوائیه، زیباری را فاقد صلاحیت نامزدی ریاست جمهوری عراق دانست.

پیش از این دادگاه فدرال با دریافت شکوائیه‌ای روند نامزدی «هوشیار زیباری» برای ریاست جمهوری عراق را متوقف کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

آماده‌باش برای «هیچ»؛ ارتش صهیونیستی هنوز نمی‌داند چه چیزی از مرز عبور کرد!


ابرپرچم ایران در سردر دانشگاه شریف به اهتزاز درآمد + فیلم


ادامه پرداخت کالابرگ یک میلیونی به تمام دهک‌ها/ وحدت مقدس استثنابردار نیست


درگیری نیروهای امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم/ هلاکت 3 تروریست


شهید و زخمی شدن 385 نفر در دور جدید حملات عربستان به یمن


هشدار وجود بمب در یک فروند هواپیما در فرودگاه بن‌گوریون


شهادت یک کودک فلسطینی در پی گلوله‌ باران غزه توسط صهیونیستها


وزیر امنیت داخلی اسرائیل: رؤیای تصرف کل نوار غزه را دارم زیرا همه آن متعلق به ماست + ویدئو


حمله سایبری «بی‌سابقه» به فروشگاه‌های زنجیره‌ای فرانسه/ افزایش دمای یخچال‌ها و فاسد شدن مواد غذایی


تأکید عراقچی بر بهره‌گیری از ظرفیت دیپلماسی برای تأمین منافع ملی