تخریب خانه اسیر فلسطینی توسط اشغالگران + فیلم

دوشنبه 25 بهمن 1400
22:04
نیروهای رژیم‌صهیونیستی خانه «محمود جرادات» اسیر فلسطینی در جنین که در عملیات حومش تعدادی اسرائیلی را به هلاکت رساند و زخمی کرد را تخریب کردند.

العالم – فلسطین اشغالی

دختر این اسیر می گوید ای پدر تو قهرمان هستی، تو عزت و افتخار هستی، تو تاج سر ما هستی، کاری که کردی درست بود، به تو پیام می دهم که آزادی ات نزدیک است و به یاری خداوند متعال آزاد خواهی شد.

جوانان فلسطینی کوشیدند که مانع تخریب این خانه شوند اما نیروهای رژیم صهیونیستی به طرف آنان تیراندازی کردند که یک فلسطینی به شهادت رسید و تعدادی از آنان زخمی شدند.

حسین حمایل سخنگوی فتح به العالم گفت: "ما با توجه به حملاتی که علیه مردم فلسطین انجام می شود، در موضع دفاع از خود باقی نمی مانیم. این جنایات هر روز ادامه دارد لذا به جهانیان می گویم صبر مردم فلسطین حدی دارد و روزی که هیچ راهی در برابرمان باقی نماند از گزینه های دیگر استفاده خواهیم کرد حتی اگر به بهای خونمان تمام شود."

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»