پیک ششم کرونا/ ۱۸۵ نفر دیگر قربانی سویه اومیکرون کرونا شدند

چهارشنبه 27 بهمن 1400
13:43
پیک ششم کرونا/ ۱۸۵ نفر دیگر قربانی سویه اومیکرون کرونا شدند سویه اومیکرون کرونا در پیک ششم خود طی امروز (چهارشنبه) ۱۸۵ نفر از شهروندان کشورمان را قربانی کرد.

العالم ـ ایران ـ علمی

آمار روز چهارشنبه (۲۷ بهمن ماه) حاکی است که طی بیست و چهار ساعت گذشته ۱۶۳۱۰ نفر دیگر به سویه اومیکرون کرونا مبتلا شده اند که از این تعداد ۲ هزار و ۲۷۵ نفر از آنها بستری شدند.

مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: همچنین تعداد ۱۸۵ نفر طی این مدت بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند. شمار جانباختگان کرونا طی روز گذشته ۱۶۷ بیمار بوده است. مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۱۳۴ هزار و ۵۳ نفر رسید.

مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تا کنون ۶۱ میلیون و ۷۷۰ هزار ۱۳۸ نفر دُز اول، ۵۴ میلیون و ۸۹۷ هزار و ۵۹۴ نفر دُز دوم و ۲۱ میلیون و ۶۸۹ هزار و ۶۵۵ نفر دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۳۸میلیون و ۳۵۷ هزار و ۳۸۷ دُز رسید.

همچنین در شبانه روز گذشته ۱۵۹هزار و ۴۸۲ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶۸ میلیون و ۸۷۶ هزار و ۵۶۵ نفر رسید.

تا کنون ۶۳ میلیون و ۷۳۶ هزار و ۷۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.

۳۶۰۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۶ میلیون و ۳۰۷ هزار و ۶۶۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۲۴۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۸۹ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند و هیچ شهری در وضعیت آبی به سر نمی برد.

0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


وزیران خارجه چین و آمریکا درباره خاورمیانه و روابط دوجانبه گفت‌وگو کردند


تاکید سرلشکرصفوی برناتوانی جنگ صهیونیستی یا آمریکایی درمقابل“بصیرتِ مردمی”و“اقتدارِ ولایی"


نفتکش متخلف "ترند" با پرچم کشور توگو مورد اصابت قرار گرفت


پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند


سازمان ملل بر پاسخگویی آمریکا درباره جنایات جنگی در ایران تأکید کرد


گزارش یک حادثه امنیتی در آب‌های راهبردی تنگه هرمز


قالیباف: وتوی چین و روسیه سوءاستفاده سیاسی از شورای امنیت را رد کرد


37 حمله هوایی جنگنده‌های سعودی به مناطق غیرنظامی یمن


آمریکا جنگنده اف-۳۵ به عربستان می‌فروشد