واکنش حماس به اقدام ضد فلسطینی استرالیا

پنج‌شنبه 28 بهمن 1400
12:52
واکنش حماس به اقدام ضد فلسطینی استرالیا سخنگوی حماس اقدام استرالیا علیه این جنبش را محکوم و تصریح کرد، کسی که باید تروریستی اعلام شود رژیم صهیونیستی است.

العالم - فلسطین اشغالی
«حازم قاسم» سخنگوی حماس اقدام استرالیا در تروریستی خواندن این جنبش را محکوم کرد و گفت، این اقدام جانبداری واضح از رژیم اشغالگر و تشویق آن به ادامه تجاوز به ملت فلسطین است.

بر اساس گزارش «اذاعه القدس»، وی ادامه داد، این اقدام استرالیا در تعارض با کلیه قوانین و منشورهای بین‌المللی است که حق ملت فلسطین در مقاومت علیه اشغالگر را محفوظ می‌دارند؛ حماس یک جنبش ملی آزادیبخش است که در حال مقابله با اشغالگر بر اساس قوانین بین‌الملل است.

حازم قاسم تصریح کرد، کسی که باید تروریست خوانده شود رژیم اشغالگر است در هر جایی فلسطینی‌ها را هدف می‌گیرد و قوانین و منشورهای بین‌المللی و انسانی را نقض می‌کند.

به گزارش فارس، خبرگزاری فرانسه گزارش داد، استرالیا روز پنجشنبه (امروز) اعلام کرد که این کشور کلیت جنبش حماس را به عنوان یک سازمان تروریستی به رسمیت شناخته است. استرالیا تا قبل از این، شاخه نظامی حماس را ترویستی خوانده بود.

«کارن اندرو» وزیر کشور استرالیا در توضیح چرایی انجام این اقدام مدعی شد: «دیدگاه‌های حماس و گروه‌های افراط‌گرای خشونت‌آمیز که امروز در فهرست (تروریستی) قرار گرفته‌اند، بسیار نگران‌کننده است و در استرالیا جایی برای ایدئولوژی‌های نفرت‌انگیز آنها وجود ندارد».

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس و جهاد اسلامی درباره تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه اسرای فلسطینی


پزشکیان فردا (دوشنبه) به قرقیزستان می‌رود


اعتراض یمن به استفاده ریاض از پرونده انسانی به عنوان اهرم فشار/ صنعا: هرگز در برابر فشارها نخواهیم شکست


گاردین: دولت ترامپ از روزنامه‌نگاران جاسوسی می‌کند


لبیک اساتید فناور دانشگاه‌ها به رهنمود‌های رهبر انقلاب


دریادار ایرانی: با همان روحیه شهدا از ایران دفاع می‌کنیم


بازتاب پیام رهبر انقلاب در رسانه‌های عربی؛ حاکمان آمریکا و رژیم صهیونیستی دشمن امت اسلام


۲ نوجوان اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران محاکمه شدند


وحدت، کشور را در برابر دسیسه استکبار جهانی حفظ می‌کند


کاریکاتور | پیامدهای سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ؛ تشدید بحران‌های داخلی و روند نزولی محبوبیت