هلاکت «والی الأنبار» داعش در حمله هوایی نیروهای عراقی

پنج‌شنبه 28 بهمن 1400
22:30
هلاکت «والی الأنبار» داعش در حمله هوایی نیروهای عراقی منابع خبری روز پنجشنبه گزارش دادند، سرکرده گروه تروریستی داعش موسوم به «والی الأنبار» در حمله هوایی عراق کشته شده‌ است.

العالم - عراق

مرکز اطلاع رسانی امنیتی عراق اعلام کرد، جنگنده‌های این کشور پس از رصد اطلاعاتی نیروهای وزارت دفاع و فرماندهی عملیات مشترک، خودروی حامل «مثنی خضر کامل» ملقب به «ابو ملوکه» به همراه یکی از دستیارانش را در بیابان‌های الرطبه هدف قرار دادند و آنها را به هلاکت رساندند.

مرکز اطلاع رسانی امنیتی عراق افزوده است، نیروهای نظامی این کشور به عملیات خود برای پاکسازی بقایای داعش از این کشور ادامه خواهند داد.

گروه تروریستی داعش که از ۱۷ خرداد ماه سال ۱۳۹۳ به عراق حمله کرد و در سه روز توانست حدود ۴۵ درصد خاک این کشور را تصرف کند در آبان‌ماه ۱۳۹۶ شکست خورد اما از همان زمان هسته‌های خفته این گروه تروریستی همچنان در عراق و سوریه فعال هستند و بعضا اقدام به تحرکات تروریستی می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا


درگیری یهودیان حریدی با پلیس در سرزمین های اشغالی


وزیر اقتصاد: تلاش آمریکا برای فروپاشی اقتصاد ایران شکست خورده است


پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت