پنتاگون: نظامیان روس آماده حمله به اوکراین هستند

شنبه 30 بهمن 1400
15:02
پنتاگون: نظامیان روس آماده حمله به اوکراین هستند وزیر دفاع آمریکا مدعی شد که مواضع ارتش روسیه به گونه‌ای است که امکان حمله به اوکراین وجود دارد.

العالم - آمریکا

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا مدعی شد که اقدامات «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه باعث تقویت قابلیتهای نظامی ناتو در منطقه شرق اروپا شده است.

وی در ادامه ادعاهای مقامات آمریکایی درباره حمله روسیه به اوکراین نیز گفت، ارتش روسیه به سمت مواضعی پیش رفته است که به این کشور اجازه میدهد به اوکراین حمله کند و نظامیان روس آماده حمله به اوکراین هستند.

آستین با این حال مدعی شد که واشنگتن به دنبال راهکارهای دیپلماتیک برای حل بحران اوکراین است و تاکید کرد که جهان باید تا آخرین لحظه برای حل و فصل بحران و تنش میان مسکو و کی‌یف تلاش کند.

وی همچنین خطاب به ولادیمیر پوتین گفت: میخواهیم مسکو بداند که در کنار متحدان خود از جمله لتونی، استونی و لیتوانی ایستاده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چین: با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱، بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت پایان یافته است


شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت


رهبر انصارالله یمن: ما آغازگر جنگ نیستیم/ اسناد جنایات سعودی را در اختیار داریم


سردار طلایی‌نیک: ۲۰۰ شب حضور حماسی مردم، جهش قدرت اجتماعی در تکمیل قدرت نظامی و ملی بود


هشدار بقایی درباره عملیات‌های پرچم دروغین در منطقه


سردار ابن‌الرضا: آمریکا با فناوری دفاعی پیشرفته ایران به چالش کشیده شد


انهدام پنجاه و سومین فروند پهپاد MQ-9 آمریکا


ذوالقدر: تا به زیر کشیدن ترامپ و نتانیاهو، تنگه هرمز را نخواهیم گشود


فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»