بلینکن: بایدن آماده است با پوتین دیدار کند

يکشنبه 1 اسفند 1400
00:13
بلینکن: بایدن آماده است با پوتین دیدار کند
وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که «بایدن آماده است با پوتین دیدار کند، اگر متوجه شویم که این امر به موفقیت تلاش‌های دیپلماتیک کمک می‌کند».

العالم-آمریکا

«آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه ایالات متحده اعلام کرد که جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده، آماده است با ولادیمیر پوتین همتای روس خود دیدار کند، اگر واشنگتن متوجه شود که چنین دیداری در خدمت موفقیت تلاش‌های دیپلماتیک است.

بلینکن در مصاحبه‌ای اختصاصی با یکی از شبکه‌های تلویزیونی روسیه گفت که بایدن همیشه آماده دیدار است، اگر آن را برای دیپلماسی و صلح مفید بدانیم.

وزیر امور خارجه آمریکا تأکید کرد که قرار است در ۲۴ فوریه با سرگئی لاوروف همتای روس خود در اروپا دیدار کند و برگزاری این نشست «مستلزم آن است که روسیه در طول این مدت به اوکراین حمله نکند».

روز جمعه، کاخ سفید گفت که دیدار بین بلینکن و لاوروف در ۲۳ فوریه برگزار خواهد شد، اما جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده، بعدا فاش کرد که قرار است در ۲۴ فوریه برگزار شود.

بلینکن گفت که اگر مسکو علیه اوکراین حمله کند، عواقب آن «بسیار خطرناک» خواهد بود.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: رفع تحریم‌های ایران و باز بودن تنگه هرمز، مطالبه به‌حق تهران است


حساسیت بغداد نسبت به قطع شدن نبض پروازی میان ایران و عراق


پایبندی لبنان به مذاکرات؛ حملات بدون دستاورد رژیم صهیونیستی +فیلم


حملات صهیونیست‌ها به لبنان، یک مدرسه را ویران ساخت و دانش‌آموزان را آواره کرد+ویدئو


انصارالله: پاسخ هرگونه تنش آفرینی بیشتر عربستان را در اعماق خاک این کشور می دهیم


گروسی مدعی شد: آژانس آماده لحاظ کردن ملاحظات ایران در چارچوب فعالیت‌های پادمانی است


خطیب زاده: اکنون توپ در زمین آمریکا است


حزب‌الله لبنان: اخراج آمریکا از عراق، سرآغاز پایان حضور نظامی واشنگتن در خاورمیانه


به چوب حراج گذاشتن اعتبار شورا؛ هشدار ایران نسبت به قبضه شورای امنیت توسط واشنگتن


خیزش کارکنان نظام سلامت انگلیس؛فشار بر دولت برای قطع همکاری با شرکت‌های حامی تل‌آویو