دعوتنامه سلطان عمان به دست رئيسى رسيد

چهارشنبه 4 اسفند 1400
16:10
 دعوتنامه سلطان عمان به دست رئيسى رسيد رئیس جمهور با تشکر از دعوت رسمی سلطان عمان برای سفر به این کشور، گفت: اراده و سیاست ما توسعه همکاری با کشورهای دوست بویژه عمان است.

العالم - ایران / سیاسی

آیت الله سید ابراهیم رئیسی روز چهارشنبه در دیدار «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان با تشکر از دعوت رسمی سلطان عمان برای سفر وی به این کشور، گفت: بدون تردید این تعاملات می‌تواند در تحکیم روابط دو کشور و حل مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی مؤثر باشد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه مواضع دولت عمان مواضعی خوب و متین بوده است و تفاوت قابل توجهی با رفتار برخی کشورهای منطقه دارد، خاطر نشان کرد: توجه عمان به فلسطین و یمن و مسائل منطقه قابل توجه است.

رئیسی با تاکید بر اینکه در نگاه دولت عمان توجه به امنیت منطقه، جهان اسلام و مظلومین غرب آسیا وجود دارد، بیان داشت: مناسبات ما با عمان مناسبات خوبی است اما در حوزه مسائل اقتصادی و تجاری زمینه توسعه بیشتری وجود دارد و ظرفیت‌های قابل توجه هر دو کشور می‌تواند در رشد روابط اقتصادی و تجاری بکار گرفته شود.

آیت‌الله رئیسی همچنین با دعوت از سلطان عمان برای سفر به تهران، تأکید کرد: اراده و سیاست ما در جمهوری اسلامی ایران توسعه همکاری با کشورهای دوست بویژه عمان است.

«بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر امور خارجه سلطنت عمان نیز در این دیدار با قدردانی از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از همسایگان، اظهار داشت: روابط ممتازی بین دو کشور ایران و عمان وجود دارد که در طول تاریخ بر پایه اعتماد متقابل، احترام و همکاری‌های مثبت به سود امنیت منطقه و جهان بوده است.

وزیر امور خارجه عمان تصریح کرد: مطمئناً سفر شما به عمان سفری تاریخی خواهد بود و اهداف هر دو ملت را محقق خواهد کرد. همیشه از روحیه عمل‌گرایانه شما که در همه کارهایتان دارید حمایت می‌کنیم و مطمئناً تلاش خواهیم کرد رویکرد شما را در گسترش روابط عملیاتی کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

درخواست انگلیس از پلیس بین الملل برای عدم اقدام علیه افراد مرتبط با پروژه نفتی فالکلند


وزارت انرژی عربستان: ساختمان اداری شرکت آرامکو در ظهران هدف قرار گرفت + فیلم


تخلیه دفتر مرکزی شرکت نفتی آرامکو در ظهران عربستان در پی حملات موشکی یمن


تحولات یمن محور گفت وگوی وزیران خارجه ایران و عمان


ویدئوگرافی | چرا یمن فرودگاه‌های عربستان را هدف قرار می‌دهد؟


نهاد دریایی انگلیس: یک کشتی کانتینری در تنگه هرمز هدف قرار گرفت


ویدئوگرافی | فروپاشی بخش بهداشت غزه


دریادار عظمایی: ناوهای آمریکایی جرات نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند


احضار سفیر انگلیس به وزارت خارجه در پی اتهام‌پراکنی درباره پایگاه فیرفورد


چراغ سبز وزارت ورزش برای جان‌گرفتن بازی‌های آشوریان