آغاز طرح الحشد الشعبی برای تأمین امنیت سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع)

چهارشنبه 4 اسفند 1400
20:15
آغاز طرح الحشد الشعبی برای تأمین امنیت سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع) الحشد الشعبی عراق خبر داد که طرح تأمین امنیت زائران حرم حضرت امام موسی کاظم (علیه السلام) را در سالروز شهادت ایشان، آغاز کرده است.

العالم - عراق

سازمان الحشد الشعبی عراق در بیانیه‌ای از آغاز طرح تأمین امنیت مراسم عزاداری شهادت امام موسی کاظم (ع) در هماهنگی با سایر نهادهای امنیتی عراقی خبر داد و اعلام کرد که نیروهای بسیج مردمی عراق در تمامی راه‌های منتهی به منطقه کاظمیه مستقر خواهند شد.

از سوی دیگر فرماندهی نیروهای حشد العتبات نیز اعلام کرد که بالغ بر هزار نیرو از یگان‌های ذخیره، امنیت زائران را فراهم ساخته و همزمان اقدام به خدمات‌رسانی خواهند کرد.

به گفته این فرماندهی، نیروهای گردان «العباس» این وظیفه را بر عهده دارند و خدمات لازم از جمله برپایی موکب‌ها و دادن آب و غذا به زوار را انجام می‌دهند.

همچنین فرماندهی ارتش بخش عملیات بغداد نیز امروز در نشستی با حضور فرماندهان امنیتی و الحشد الشعبی از آغاز طرح امنیتی زیارت امام موسی کاظم (ع) خبر داد.

طبق اعلام ارتش، در این طرح وزارتخانه‌های دفاع و کشور به همراه تمامی بخش‌های امنیتی الحشد الشعبی مشارکت دارند و همزمان چندین عملیات پاکسازی و پیشدستانه برای خنثی‌سازی عملیات‌های تروریستی انجام خواهد شد. همزمان قرار است تمامی ورودی‌ها و خروجی‌های منطقه کاظمین کنترل شوند.

نهادهای امنیتی عراق پیش‌بینی می‌کنند که همچون سال‌های گذشته منطقه کاظمین در بغداد در روز هشتم اسفند مصادف با 25 رجب، شاهد حضور میلیونی زائران امام موسی کاظم (ع) باشد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد


مساله ایران بر سر دو راهی توافق یا جنگ


گریه مرد فلسطینی به خاطر خداحافظی از خانه اش


بحرین در جنگ یمن: منامه برای خشنود سازی همپیمانانش، بر سر امنیت ملی کشور قمار می کند


پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله


هالووین واقعی آمریکایی‌ها؛ ۱۳ کشته و ۹۲ زخمی


حمله رسانه ای به «آلاء حسین»؛ چه کسی حق دارد عراقی‌ها را به خاطر میهن‌پرستی قضاوت کند؟


انعکاس فریاد مظلومیت فلسطین در آمریکا؛ اشعار «دالیا طه» جهانی شد


عراقچی: برای هر دو مسیر دیپلماسی و نظامی بیش از گذشته آماده‌ایم/ اولویت ما همسایگان هستند