کارشناس سیاسی:

روسیه دولت صهیونیستی کییف را سرنگون می کند

پنج‌شنبه 5 اسفند 1400
16:11
حسام طالب تحلیلگر سیاسی گفت که روسیه قبل از تحقق اهدافش مانند سرنگونی دولت صهیونیستی در کییف، عملیات نظامی خود در اوکراین را متوقف نخواهد کرد.

العالم – اروپا

طالب در گفت وگو با شبکه خبری العالم افزود: چالش آفرینی های کییف با حمایت آمریکا و ناتو و عدم پایبندی آنها به توافقنامه مینسک، راهی جز عملیات نظامی در برابر روسیه باقی نگذاشت.

وی تاکید کرد که روسیه همانطور که پوتین گفت به هر طرفی که بخواهد در این جنگ مداخله یا عملیاتش را متوقف کند، حتی اگر ناتو یا ایالات متحده باشد، به شدت پاسخ خواهد داد.

طالب توضیح داد که روسیه قبل از شروع عملیات، نیروها و پایگاه های خود از شرق مدیترانه تا پایگاه حمیمیم، دریای سیاه، اقیانوس آرام، اقیانوس هند، قطب شمال، زیردریایی ها و موشکهای هسته ای اش را بسیج کرده بود.

وی تاکید کرد که این عملیات فقط با تحقق اهداف روسیه مانند تامین امنیت ملی روسیه، حمایت از دونیتسک و لوگانسک در برابر حملات اوکراین، دور کردن ناتو از اوکراین و سرنگون کردن دولت صهیونیستی کییف متوقف خواهد شد.

طالب گفت که نخست وزیر اوکراین و 10 نفر از وزرایش دارای تابعیت صهیونیستی هستند.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: مظلومیت و اقتدار ملت ایران را به گوش جهانیان خواهم رساند


گفت وگوی تلفنی عراقچی با دبیر کل سازمان ملل متحد


عراقچی: مهمترین هدف ما حضور در یک تریبون بین المللی برای دفاع از حقانیت مردم ایران است


عراقچی برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل وارد نیویورک شد + فیلم


سازمان ملل تریبونی در خدمت ابرقدرت‌ها و آمریکا+فیلم


تشدید محدودیت‌ها و یورش‌های اشغالگران در کرانه باختری؛ از شهر اشغالی جنین تا قدس شریف


بیمارستان‌های غزه در آستانه فروپاشی کامل در سایه نبود سوخت+فیلم


عراقچی: واشنگتن خود را از غل و زنجیر اسرائیل رها کند


پزشکیان: ایران و پاکستان می‌توانند نیاز‌های خود را تأمین کنند


بقایی: دولت آمریکا برای مخفی کردن حقیقت تلاش می‌کند