جلسه شورای امنیت سازمان ملل درباره بحران اوکراین؛ روز جمعه

پنج‌شنبه 5 اسفند 1400
19:36
جلسه شورای امنیت سازمان ملل درباره بحران اوکراین؛ روز جمعه شورای امنیت سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی درباره پیش نویس قطعنامه ای در محکومیت عملیات نظامی روسیه در اوکراین تشکیل جلسه می‌دهد.

العالم - اروپا

منابع دیپلماتیک و خبری می گویند که رای گیری شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد پیش نویس قطعنامه در محکومیت عملیات نظامی روسیه در اوکراین احتمالا روز جمعه خواهد بود.

مذاکرات بر سر متن این قطعنامه پس از نشست اضطراری شورای امنیت در شب گذشته آغاز شده است.

شورای امنیت سازمان ملل چهارشنبه شب به وقت محلی برای دومین بار در هفته جاری در پی بحران اوکراین و به رسمیت شناختن استقلال جمهوری‌های دونتسک و لوگانسک از سوی روسیه،عرصه نبردی دیپلماتیک با حضور دبیرکل سازمان ملل شد که همزمان ولادیمیر پوتین فرمان "عملیات نظامی ویژه" در دونباس را صادر کرد.

همزمان با برگزاری دومین نشست اضطراری شورای امنیت، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه، فرمان «عملیات نظامی ویژه» در دونباس را صادر کرد که جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا با انتشار بیانیه ای اعلام کرد پوتین یک جنگ از پیش برنامه ریزی شده را انتخاب کرده است که تلفات فاجعه بار و رنج انسانی را به همراه خواهد داشت و جهان روسیه را مسئول خواهد دانست.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه دوشنبه ۲۱ فوریه/۲ اسفندماه با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو اعلام کرد که کشورش استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانتسک را به رسمیت می‌شناسد و در کاخ کرملین قراردادهای همکاری و دوستی را با سران این جمهوری‌ها امضا کرد.

پوتین بامداد پنجشنبه در یک سخنرانی در تلویزیون ملی روسیه، از اقدام نظامی در دونباس خبر داد و از نیروهای اوکراینی خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند و به خانه‌های خود بروند.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا در واکنش به اقدام پوتین گفت: جهان روسیه را مسئول خواهد دانست.

رئیس جمهور آمریکا بامداد پنجشنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد، پوتین یک جنگ از پیش برنامه ریزی شده را انتخاب کرده است که تلفات فاجعه بار و رنج انسانی را به همراه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: روسیه به تنهایی مسئول مرگ و ویرانی این حمله است و آمریکا و متحدان و شرکای آن به شیوه‌ای متحد و قاطع پاسخ خواهند داد. جهان روسیه را مسئول خواهد دانست.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

آماده باش پلیس؛ فرانسوی ها امروز دست به اعتصاب سراسری می زنند


وزارت بهداشت صنعا: ۲۶۶ تن در حملات عربستان به شهادت رسیدند


حزب‌الله عراق: شکست سنگین ترامپ آغاز افول سلطه آمریکا را رقم می‌زند


۴ نفر از اعضای شبکه موسوم به «اسماء آکادمی» بازداشت شدند


رسانه صهیونیست: جنگ با ایران سونامی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره بود


سران احزاب ترکیه پیمان مکه را به چالش کشیدند؛ چرا از غزه دفاع نمی‌کنید؟


رونق دوباره بازار جهانی طلا در پی تضعیف دلار


آتش سوزی در دو نفتکش و یک یدکش در پی عبور از مسیر غیر مجاز تنگه هرمز/ ۲ فروند پهپاد آمریکایی لوکاس به غنیمت گرفته شد


فرماندار دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بدترین سیاست خارجی دوران ماست


سرلشکر رضایی: ملت ایران شکست بزرگی را به ترامپ تحمیل کرد