پنتاگون: ارتش روسیه به کی یف نزدیک تر شده است

سه شنبه 10 اسفند 1400
02:17
پنتاگون: ارتش روسیه به کی یف نزدیک تر شده است سخنگوی پنتاگون روز دوشنبه در جریان یک جلسه توجیهی گفت: ارتش روسیه در اطراف شهر کی یف پایتخت اوکراین هستند و ما شاهد حرکت آن‌ها برای ورود به شهر هستیم.

العالم-آمریکا

جان کربی، گفت: نیروهای روسی در تلاش هستند تا به کی یف نزدیک‌تر شوند، اما همچنان خارج از مرکز شهر هستند.

کربی در جریان یک جلسه توجیهی روز دوشنبه در مقر پنتاگون گفت: بر اساس ارزیابی کنونی ما آنها هنوز خارج از شهر هستند، ولی مشخصا می دانیم هدفشان رسیدن به مرکز پایتخت اوکراین است.»

به گزارش سی ان ان، کربی افزود: اوکراینی‌ها به طور موثر در اطراف کیف در حال مقاومتند. خصوصا حرکت روس ها به سمت جنوب را سخت کرده‌اند.

سخنگوی پنتاگون با اشاره به تصاویر ماهواره‌ای مشاهده شده از حرکت کاروان روسی به سمت کی یف گفت: به نظر می‌رسد که تنها بخشی از آنها در حال ادامه حرکت به سوی پایتخت هستند.

همچنین وزارت کشور اوکراین اعلام کرد که در حمله موشکی اوایل امروز ارتش روسیه به بخش های واسیلکیف، بیلا تسرکوا و کالینوفکا در شهر کی یف، یک خوابگاه و دو ساختمان مسکونی پنج طبقه را ویران شده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

کلینتون: من هم در برنامه هسته‌ای ایران خرابکاری کردم


هزینه سنگین جنگ آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران برای هواپیمایی چین


عقب نشینی‌ اشغالگران از الخلیل پس از ۱۰ روز یورش


 پیشروی نیروهای صنعا به سمت خلیج عدن و نزدیک شدن به مناطق ساحلی


مقام‌های آلمان خشونت در اعتراضات را به گردن عناصر نفوذی انداختند


سقوط بنیان های پروژه استعماری؛ پایان دوره ترامپ و نتانیاهو


بقائی: تنگه هرمز باز نمی‌شود مگر اینکه مطالبات ایران رعایت شود/ نمی‌توان از امنیت سخن گفت و محاصره علیه ایران را ادامه داد/ آمریکا بزرگترین تهدید علیه رژیم عدم اشاعه است


تاکید وزرای خارجه ایران و ترکمنستان بر توسعه همکاری سیاسی و اقتصادی


بلومبرگ: ایران آماده پاسخ ویرانگرتر به حملات آمریکاست


ضرب‌شست ایران به چشم آمریکا در دریا