رایزنی عربستان سعودی و فرانسه درباره ایران و اوکراین

سه شنبه 10 اسفند 1400
11:26
رایزنی عربستان سعودی و فرانسه درباره ایران و اوکراین وزیر خارجه عربستان سعودی با همتای فرانسوی خود دیدار و درباره پرونده‌های منطقه‌ای و تحولات بین‌المللی گفت‌وگو کرد.

العالم - عربستان سعودی

وزارت خارجه عربستان سعودی در بیانیه‌ای اعلام کرد که «فیصل بن فرحان» وزیر خارجه این کشور روز دوشنبه (دیروز) در مقر وزارت خارجه فرانسه در پاریس با «ژان ایو لودریان» همتای فرانسوی خود دیدار کرد.

در این دیدار روابط دوجانبه عربستان و فرانسه و راهکارهای تقویت این روابط در زمینه‌های مختلف بررسی شد. دو طرف همچنین تحولات مرتبط با بحران کنونی اوکراین و موضوعات مرتبط با آن را بررسی کردند. آن‌ها همچنین درباره مهم‌ترین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، تلاش‌های مربوط به حمایت از ارکان امنیت و ثبات و نیز هماهنگی برای مقابله با چالش‌ها و تقویت امنیت منطقه‌ای گفت‌وگو و بر اهمیت تلاش برای دستیابی به راهکار سیاسی فراگیر به خصوص تلاش‌های فرستاده ویژه سازمان ملل در یمن تأکید کردند.

وزیر خارجه فرانسه بر حمایت کشورش از طرح ابتکاری عربستان مربوط به مارس ۲۰۲۱ درباره حل بحران یمن تأکید و آنچه حملات یمن با موشک بالستیک و پهپاد (به عربستان و امارات) را محکوم کرد. دو طرف درباره ایران نیز بر این موضوع تأکید کردند که «حصول هر گونه توافقی به ممانعت ایران از توسعه یا دستیابی به سلاح هسته‌ای کمک کند».

وزرای خارجه عربستان و فرانسه همچنین درباره حمایت مالی از چند پروژه انسانی جهت کمک به ملت لبنان از جمله کمک مستقیم به تعدادی از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، ارتقای سطح بهداشتی و درمانی برای مقابله با کرونا و حمایت از برخی نهادهای آموزشی اساسی و کمک مالی به توزیع شیر خشک و غذا برای اقشار آسیب‌پذیر تأکید کردند. آن‌ها همچنین گفتند که اقداماتی برای ایجاد مکانیزم اقدام مشترک برای کمک به ملت لبنان و حمایت مالی از برخی سازمان‌های بین‌المللی غیر دولتی فعال در زمینه امدادرسانی و کمک مردمی به لبنان، در جریان است.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم


"کیش و مات"؛ وقتی ایران مقتدر محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار می سازد


پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی


سردار کرمی: ملت ایران از هیچ قدرتی واهمه ندارد/اتحاد راهبردی؛ تنها راه نجات و اقتدار ملل اسلامی


بازخوانی یک نبرد سرنوشت‌ساز در کتاب «روایت فتح جنگ رمضان»


تداوم جنایت در غزه؛ ارتش اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نیست


تحلیلگر عراقی: ایران ابزارهای نوین برای خنثی‌سازی تحریم‌ها دارد


ونزوئلا جزئیات توافق با آمریکا را منتشر کرد