زلال قرآن (385)؛

نتیجه اعمال نیکوکاران و بدکاران در قیامت چیست؟

چهارشنبه 11 اسفند 1400
14:33
نتیجه اعمال نیکوکاران و بدکاران در قیامت چیست؟ با تامل در قرآن کریم، در این مطلب پاسخ این سوال را جستجو خواهیم کرد که نتیجه اعمال نیکو کاران وبدکاران درقیامت چیست؟

العالم ـ زلال قرآن
به شهادت آیات 8 و9 سوره مبارکه اعراف:
« وَالْوَزْنُ يَوْمَئِذٍ الْحَقُّ فَمَن ثَقُلَتْ مَوَازِينُهُ فَأُولَـٰئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ . وَمَنْ خَفَّتْ مَوَازِينُهُ فَأُولَـٰئِكَ الَّذِينَ خَسِرُوا أَنفُسَهُم بِمَا كَانُوا بِآيَاتِنَا يَظْلِمُونَ»
ترجمه: (و روز محشر حقا روز سنجیدن اعمال است، پس کسانی نیکوکار بوده و اعمال صالحه انجام داده باشند، البته رستگار خواهند بود. و آنان که کفه ترازوی اعمالشان سبک (از اعمال صالحه تهی) باشد، آنان کسانی هستند که به حقیقت به خود زیان رسانیده ‌اند چون به آیات ما ستم می ‌کردند).
حضرت حق سبحانه و تعالی در قیامت اعمال انسان ها را به ترازوی حق و عدل می سنجد، سپس به نیکوکاران پاداش متناسب با اعمالشان و به بدکاران جزائی متناسب با اعمالشان می دهد.

0% ...

آخرین اخبار

فشار آمریکا به دولت عراق با اهرم دلار برای خلع سلاح مقاومت/ گروه های عراقی: انحصار سلاح منوط به پایان حضور نظامی آمریکاست


درخشش هنر و خلاقیت ایرانی در قلب ژنو؛ میزبانی سازمان جهانی مالکیت فکری از «میراث ایرانی و نوآوری آینده»


سردار نقدی: جزایر خلیج فارس در امنیت کامل؛ آماده پاسخ مقتدرانه هستیم


سردار اصانلو در پکن: اخراج آمریکا از غرب آسیا، پیش‌شرط تحقق صلح پایدار است


مهلت ۴۸ ساعته به دیپلمات سوئدی برای ترک تهران


تهران در آستانه هفته دفاع مقدس میزبان حماسه بزرگ «جان‌فدایان ایران»


کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل: آمریکا در ایران مرتکب جنایت جنگی شده است


درگیری شدید در جنوب سوریه و کشته شدن ۳ نیروی امنیتی + فیلم


واکنش قاطع وزارت اطلاعات به شهادت مولوی گرگیج؛ خون شهید، چراغ راه وحدت ایران است


مطالبه مشترک تهران و آنکارا برای امنیت مرزها؛ تأکید بر انحلال شبکه‌های تروریستی پ.ک.ک و پژاک