استقرار ناو هواپیمابر شارل دوگل فرانسه در دریای مدیترانه

شنبه 14 اسفند 1400
14:41
استقرار ناو هواپیمابر شارل دوگل فرانسه در دریای مدیترانه وزیر نیروهای مسلح فرانسه اعلام کرد که ناو هواپیمابر "شارل دوگل" برای ماموریت بازدارنده علیه روسیه در دریای مدیترانه مستقر می‌شود.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش تارنمای روزنامه فرانسوی لو فیگارو، فلورانس پارلی (Florence Parly) اظهار داشت: ناو هواپیمابر "شارل دوگل" قبرس را برای رسیدن به منطقه‌ای در دریای مدیترانه ترک کرده است.

وزیر نیروهای مسلح فرانسه جمعه شب در توضیح این اقدام، گفت: این ناو به هواپیماها اجازه انجام ماموریت‌های هوایی، شناسایی و اطلاعات می‌دهد.

به گفته وی، این هواپیماها به سمت شمال و خاک رومانی پرواز خواهند کرد که در آنجا توانایی رصد و بازدارندگی خواهند داشت.

بنابراین، هواپیماهای مستقر بر روی این ناو می‌توانند به رومانی، در مرز اوکراین برسند.

لو فیگارو با اشاره به اطلاعات یاد شده، این سوال را مطرح کرده که این ماموریت بازدارندگی ناو هواپیمابر شارل دوگل چیست؟ و آیا منحصراً هسته‌ای است؟

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم