پرتاب ماهواره «نور 2»؛ حمایت میدانی از تیم مذاکره‌ کننده‍‌ ایرانی در وین

سه شنبه 17 اسفند 1400
18:02
پرتاب ماهواره «نور 2»؛ حمایت میدانی از تیم مذاکره‌ کننده‍‌ ایرانی در وین هادی افقهی، دیپلمات سابق ایرانی گفت: ایران از تیم مذاکره کننده خود در وین با پرتاب ماهواره نور 2 حمایت کرد.

العالم - ایران / سیاسی

افقهی در گفتگو با شبکه العالم تاکید کرد ماهواره نور 2 ارتقاء‌یافته ماهواره «نور 1» است و دارای امکانات پیشرفته برای شناسایی موقعیت‌های استراتژیک و رصد کردن تمام تحرکات نظامی و غیرنظامی است که این امر به نیروهای نظامی ایران اعم از ارتش و سپاه پاسداران کمک می کند.

وی توضیح داد: در بحبوحه مذاکرات هسته‌ای، این دستاورد، یک حمایت میدانی از تیم مذاکره کننده ایرانی در وین در مقابل ماهواره‌های جاسوسی اسرائیل و آمریکا است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز اعلام کرد ماهواره نور 2 با موفقیت در مدار خود قرار گرفته است.

نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد: ماهواره «نور2» با مأموریت سنجشی و شناسایی با سرعت 7/6 کیلومتر بر ثانیه و 480 ثانیه پس از پرتاب در مدار 500 کیلومتری قرار گرفته است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ماهواره نور 1 را 21 ماه قبل پرتاب کرد که همچنان فعال است و اطلاعات خود را به زمین ارسال می کند.

0% ...

آخرین اخبار

شیخ نعیم قاسم: آمریکا و رژیم صهیونیستی در سه جنگ خود علیه ایران شکست خوردند


رهبر معظم انقلاب: مقصود از وحدت، محور قرارگرفتن نقاط مشترک میان مسلمانان است


حمله پهپادی اوکراین به پالایشگاه نفت روسیه


ادامه تنش لفظی تند مقامات ترکیه و رژیم صهیونیستی


حملات صهیونیست ها به شهرک های جنوب لبنان


العامری: درگیری میان دولت عراق و مقاومت رخ نخواهد داد


بازگشت سراسیمه فرزند نتانیاهو از آمریکا به اسراییل به بهانه یک تهدید فوری


عزم و اراده پولادین ملت ایران را به نمایش گذاشتید


شمار جان باختگان سیل نپال به ۶۷۰ نفر رسید


غریب‌آبادی: اقدامات لازم برای بازگشایی تنگه هرمز را برای آمریکایی‌ها روشن کرده‌ایم