اروپا: به نهایی کردن توافق در وین نزدیکیم

سه شنبه 17 اسفند 1400
23:28
اروپا: به نهایی کردن توافق در وین نزدیکیم هیات تروئیکای اروپایی در مذاکرات وین در بیانیه‌ مشترکی در جلسه شورای حکام به روسیه هشدار دادند که از تعیین شروط جدید که منجر به پیچیده‌تر شدن توافق می‌شود خودداری کند.

العالم - اروپا

انگلیس، فرانسه و انگلیس در بیانیه‌ای مشترک در جلسه شورای حکام آژانس اتمی مدعی شده‌اند طرف‌ها به نهایی کردن توافق در مذاکرات وین بسیار نزدیک هستند.

این سه کشور بدون اشاره به اقداماتی که لازم است کشورهای غربی در خصوص برجام انجام دهند از ایران خواسته‌اند با انجام پاره‌ای اقدامات برای «اجرای مجدد» توافق هسته‌ای مهیا شود.

فرانسه، آلمان و انگلیس با اشاره به اینکه درخواست‌های اضافی روسیه مذاکرات را معطل کرده‌، اعلام کردند: پنجره فرصت درحال بسته شدن است. ما از تمامی طرفین می‌خواهیم تا تصمیمات لازم جهت بسته شدن توافق را هم‌اکنون بگیرند. ما همچنین از روسیه می‌خواهیم که شروط بیشتر برای نهایی شدن توافق تعیین نکند.

جلسه شورای حکام درباره ایران در پی سفر اخیر رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران انجام می‌شود.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت یمن: حملات اخیر عربستان ۷۶ شهید و زخمی برجای گذاشته است


سازمان ملل: وضعیت یمن به ویژه شهر تعز نگران‌کننده است


کره شمالی از آزمایش موشک کروز با کلاهک‌های بارشی خبر داد


رویترز از پیشتازی دموکرات‌ها در برابر جمهوری‌خواهان با ۴۶ درصد در مقابل ۳۸ درصد خبر داد


ایران و پاکستان بر تقویت همکاری‌های تجاری و تسهیل تردد مرزی تأکید کردند


سپاه پاسداران: انهدام یک فروند پهپاد پیشرفته MQ۹ ارتش تروریست آمریکا + فیلم


رایزنی معاون عراقچی با مقام‌های ارشد وزارت خارجه روسیه در مسکو


سپاه پاسداران از انهدام دو پهپاد آمریکایی در آسمان جزیره قشم خبر داد


آیا منطقه به سومین رویارویی برای باز ترسیم موازنه قدرت نزدیک می شود؟


یحیی سریع: عربستان در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰۹ بار یمن را هدف قرار داد