تنش کم‌سابقه ریاض و واشنگتن در سازمان ملل/ آمریکا از عربستان خواست زندانیان عقیدتی را آزاد کند

چهارشنبه 18 اسفند 1400
11:31
تنش کم‌سابقه ریاض و واشنگتن در سازمان ملل/ آمریکا از عربستان خواست زندانیان عقیدتی را آزاد کند نماینده آمریکا در جلسه شورای حقوق بشر سازمان ضمن انتقاد از وجود زندانیان عقیدتی در عربستان، خواستار لغو تمامی محدودیت‌های ریاض بر آنان شد.

العالم ـ عربستان سعودی

بنابر گزارش پایگاه خبری «عربی۲۱»، روز گذشته (سه‌شنبه) ایالات متحده آمریکا از عربستان خواست تا ضمن حل مسائل مربوط به زندانیان عقیدتی در این کشور، محدودیت‌های سفر و دیگر محدودیت‌های اعمال‌شده بر فعالان حقوق زن را لغو کند.

بنابر این گزارش، این درخواست که در سخنرانی «میشل تیلور» نماینده آمریکا در شورای حقوق‌بشر سازمان ملل آمده بود، موجب تنشی کم‌سابقه بین ریاض واشنگتن شده است؛ جلسه‌ای به مناسبت روز جهانی زن و در مقر شورای حقوق بشر در شهر ژنو برگزار شد.

تیلور در سخنرانی خود گفت: از عربستان می‌خواهیم که مسائل مربوط به زندانیان عقیدتی را به طور کامل حل کرده و محدودیت‌های سفر آنان و همینطور سایر محدودیت‌های اعمال‌شده بر فعالان حقوق زن را که پیش از این آزاد شده بودند، رفع کند.

در جلسه روز گذشته شورای حقوق بشر سازمان ملل، کشورهای ایسلند و لوکزامبورگ نیز از کارنامه عربستان سعودی در حوزه حقوق بشر انتقاد کردند.

هیات سعودی حاضر در جلسه شورای حقوق بشر، ضمن توصیف این اقدام واشنگتن به «سیاسی کردن مسائل حقوق بشری» افزود: تاکنون دست‌گیری هیچ فردی به دلیل احقاق حق، آزادی بیان و یا دفاعش از حقوق انسان نبوده است.

مقامات امنیتی ریاض علاوه بر دستگیری فعالان اجتماعی زنان، فعالان سیاسی و رسانه ای مخالف، افراد برجسته از خاندان سعودی و فعالان فرهنگی و چهره‌های دینی را نیز دستگیر و به زندان افکنده اند.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و اندونزی درباره آخرین تحولات منطقه‌ای


تظاهرات گسترده بحرینی‌ها علیه سیاست‌های سرکوبگرانه آل‌خلیفه+فیلم


عملیات ضدصهیونیستی در نزدیکی یک مرکز آموزش در کرانه باختری فلسطین


در واکنش به دستکاری بازار جهانی انرژی؛ عراقچی: مصرف‌کنندگان آمریکایی هزینه آن را می‌پردازند


انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان


گزارش العالم از آغاز برداشت خرمای تازه در خوزستان+فیلم


"کیش و مات"؛ وقتی ایران مقتدر محدودیت‌های قدرت آمریکا را آشکار می سازد


پیام بسیج مستضعفین:حمایت از دولت با تکیه بر مطالبات مردمی


امتیاز ۱۰۰ ساله بهره‌برداری از ۱۷ میدان نفتی ونزوئلا و سهم ۵۵ درصدی واشنگتن از تولید


پیمان ۳ میلیارد یورویی یونان و اسرائیل در حوزه پدافند هوایی