بانک اماراتی در عراق شعبه افتتاح می‌کند

پنج‌شنبه 19 اسفند 1400
19:48
بانک اماراتی در عراق شعبه افتتاح می‌کند بانک «ابوظبی الاول» از برنامه خود برای راه‌اندازی یک شعبه در عراق خبر داد.

العالم - امارات

به گزارش نشریه اماراتی « الخلیج» این بانک اماراتی اعلام کرد که در راستای راهبرد توسعه حضور بین‌المللی خود به زودی شعبه را در عراق افتتاح خواهد کرد.

بر اساس این گزارش مبادلات تجاری عراق و امارات در سال ۲۰۲۰ به بیش از ۱۳ میلیارد دلار رسیده و بانک «ابوظبی الاول» ۷۰ درصد خریداران نفت عراق را پوشش می دهد .

این بانک تاکید کرده که خدمات خود را به شرکت‌ها و نهادهای دولتی عراق و شرکت‌هایی که در پی توسعه حضور خود در این کشور هستند ارائه خواهد کرد و می‌کوشد که عامل مهمی در توسعه بازارهای خاورمیانه و شمال آفریقا باشد.

این بانک تاکید کرده که در نظر دارد با افتتاح شعبه‌ای در بغداد برای سرمایه گذاری های ضروری برای نوسازی زیرساخت‌های عراق کمک کند.

0% ...

آخرین اخبار

ورود وزیر کشور پاکستان به تهران با استقبال مومنی


ارتش رژیم صهیونیستی به دنبال اجرای مدل عملیات جنوب لبنان در غزه است


تاکید ایران بر تغییر جغرافیای جنگ در سایه سرنگونی «قصاب قندهار»


دستاوردهای انقلاب ۲۱ سپتامبر یمن؛ از شکستن زنجیره وابستگی تا تحکیم حاکمیت و استقلال


تهاجم آمریکا علیه ایران؛ کمبود سوخت جت در اروپا و اجبار به تغییر مسیر تامین


پزشکیان فردا سه‌شنبه عازم نیویورک می‌شود


وزیر کشور پاکستان عازم ایران شد


نیروهای مسلح: طعم تلخ شکست‌های بیشتر را به دشمن می چشانیم


حماس: آمریکا برای دومین سال پیاپی مانع حضور هیئت فلسطینی در مجمع عمومی شد


رئیس‌جمهور: حل مشکلات کشور در سایه علم‌آموزی و کسب مهارت است