تعیین عجولانه کنسول رژیم صهیونیستی در مغرب

شنبه 21 اسفند 1400
07:58
تعیین عجولانه کنسول رژیم صهیونیستی در مغرب در حالی که هنوز تکلیف رئیس دفتر ارتباطات رژیم صهیونیستی در مغرب مشخص نشده، این رژیم کنسول خود در رباط را منصوب کرد.

العالم - مغرب

رژیم صهیونیستی اعلام کرد، خانم «دوریت آویدانی» را به عنوان کنسول و رئیس اداره دفتر ارتباطات رژیم صهیونیستی در مغرب تعیین کرده و وی سابقه کار ۳۰ ساله در وزارت خارجه رژیم صهیونیستی دارد.

بر اساس گزارش «العربی الجدید»، این انتصاب در حالی صورت گرفته که وضعیت «داوِد گوفرین» رئیس دفتر ارتباطات رژیم صهیونیستی در مغرب هنوز مشخص نیست و «محمد ششم» شاه مغرب هنوز وی را در میان سفرای جدید به حضور نپذیرفته است.

مغرب و رژیم صهیونیستی در ۲۲ دسامبر ۲۰۲۰ اعلام عادی‌سازی روابط کردند و این روابط روز به روز در حال بیشتر شدن است. دو طرف تا کنون توافقنامه‌هایی در زمینه سایبری، نظامی، آموزش، اقتصادی و ورزشی و غیره با یکدیگر امضا کرده‌اند.

مغرب پس از امارات، بحرین و سودان چهارمین کشور عربی بود که در سال ۲۰۲۰ اقدام به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی کرد. البته پیش از آن نیز دو کشور مصر و اردن در سال‌های ۱۹۷۹ و ۱۹۹۴ با رژیم صهیونیستی توافقنامه صلح امضا کرده بودند.

از جمله توافق‌های امضا شده میان مغرب و رژیم صهیونیستی، قراردادی تسلیحاتی به ارزش ۶۰۰ میلیون دلار است.

احزاب معارض در مغرب بارها اعتراض خود به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را اعلام کرده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بازگشت کارکنان «ناو لاوان» به کشور پس از ۷ ماه


عراقچی: داغ میناب، زخم ابدی بر جان ایران است


شیخ الرفاعی: بیعت با رهبر انقلاب اسلامی ضروری است


پزشکیان سالروز ولادت نبی مکرم اسلام(ص) را به سران کشورهای اسلامی تبریک گفت


نبیه بری: هیچ جایگزینی برای حضور نیروهای بین‌المللی در جنوب لبنان وجود ندارد


پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف مسئول برنامه تحریم ایران در کابینه ترامپ


نوجوانان والیبالیست ایران مقتدرانه قهرمان جهان شدند


تشکیلات خودگردان خواستار اقدام فوری بین‌المللی در برابر تروریسم شهرک‌نشینان شد


شروط ۱۰ گانه کتائب سیدالشهداء عراق برای پذیرش انحصار سلاح


گروه های فلسطیی با رد برگزاری انتخابات، بر وفاق ملی برای مدیریت پسا جنگ تاکید کردند + فیلم