وزیر خارجه طالبان: دخل و تصرف آمریکا در سرمایه‌های افغانستان پیامد ناگوار خواهد داشت

شنبه 21 اسفند 1400
12:18
وزیر خارجه طالبان: دخل و تصرف آمریکا در سرمایه‌های افغانستان پیامد ناگوار خواهد داشت وزیر خارجه طالبان در دیدار توماس وست، هشدار داد که اگر آمریکا در سرمایه‌های افغانستان دخل و تصرفی انجام دهد، با پیامدهای ناگواری روبرو خواهد شد.

العالم - آسیا

دیداری با حضور «امیرخان متقی» وزیر خارجه طالبان و «توماس وست» نماینده آمریکا در امور افغانستان جمعه شب، (20 اسفند) در حاشیه نشست آنتالیا برگزار شد.

طرفین در این دیدار بر روی پرداخت نشدن ۳.۵ میلیارد دلار آزاده شده از سوی دادگاه به موسسات خیریه توافق کردند.

گفته می‌شود که امیرخان متقی سرپرست وزرات خارجه طالبان در این دیدار انتقال این پول و در اختیار قراردادن این ارزها، در اسرع وقت به بانک مرکزی افغانستان را از اولویت‌های این توافق دانسته است.

متقی در این گفت‌وگو تصریح کرده است، که هرگونه دخل و تصرف در سرمایه‌های افغانستان از سوی آمریکا تاثیر ناگواری روی روابط دو کشور خواهد گذاشت.

در همین حال طرفین روی یک نشست در آینده‌های نزدیک و گفت‌وگوی بیشتر در مورد روابط و همکاری‌ها نیز به توافق رسیده است.

نشست آنتالیا روز گذشته در ترکیه در حال برگزاری است و هیأتی از کابل نیز برای حضور در این گفت‌وگوها از سوی این کشور دعوت شده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ترک جمعی جلسه سخنرانی نتانیاهو در سازمان ملل


سازمان اطلاعات سپاه:ابتکار‌های نیرو‌های مسلح، معادله میدان را تغییر داده است


قالیباف خطاب به بسنت: رکورد زدن بازدهٔ اوراق قرضه مبارک!


حمله یمن به اتاق عملیات و انبار‌های سلاح دشمن سعودی


پزشکیان: ایران خواهان توسعه لبنان است؛ نواف سلام بر پایان تجاوزات تأکید کرد


دیپلماسی فعال عراقچی در نیویورک؛ دیدار با وزرای خارجه جهان در حاشیه مجمع عمومی


دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان در نیویورک


گزارش‌ها از پیشروی انصارالله در شمال باب‌المندب


سرلشکر صفوی: پیوند هرمز و باب‌المندب می‌تواند معادلات جنگ را دگرگون کند


رئیس‌جمهور پزشکیان با نخست وزیر هلند دیدار کرد