جنایت بزرگ آل سعود؛

مخالفان بحرینی مراسم یادبود شهدای القطیف را در موصل برگزار کردند

چهارشنبه 25 اسفند 1400
19:44
مخالفان بحرینی، مراسمی در موصل عراق به مناسبت یازدهمین سالگرد لشکرکشی سعودی و امارات به بحرین و نیز یادبود شهدای جنایت بزرگ آل سعود در منطقه شیعه‌نشین القطیف برگزار کردند.

العالم- بحرین

در مراسم یادبود شهدای جنایت بزرگ آل سعود علیه شهروندان منطقه قطیف عربستان، برخی از اعضای "ائتلاف جوانان 14 فوریه" شیوخ قبایل در موصل عراق طی سخنانی، بر ضرورت دفاع از مسلمانان در برمه و عربستان سعودی تأکید و اعلام کردند که باید علیه ظالمان در سرتاسر جهان قیام کرد، و دفاع از مسلمانان و قیام علیه باطل، هیچ حد و مرزی ندارد.

حاضران در این مراسم همچنین تأکید کردند، اقدام این حکام ظالم یادآور کسانی است که مسلمانان را در دوران پیامبر اکرم به شکل وحشیانه‌ای به شهادت می رساندند.

آنها افزودند: این حکام فرزندان همان کفار هستند که در مقابل رسول خدا ایستادند و لذا بر ما مسلمانان واجب است که حق را بگوییم و از آن دفاع کنیم.

ائتلاف جوانان 14 فوریه پیشتر اعلام کرده بودد که به مناسبت یازدهمین سالگرد ورود نیروهای نظامی سعودی و امارات به بحرین برای سرکوب انقلاب مردمی، مراسم سخنرانی در شهر موصل عراق برگزار می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

گفتگو و رایزنی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و مصر درباره کاهش تنش در منطقه


وزیر خارجه روسیه به تهران سفر می کند


جهان چگونه بهای تشدید تنش‌ها از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی را می‌پردازد؟


سوریه عرصه تسویه‌ حساب‌های منطقه‌ای؛ عربستان سعودی + فیلم


سرلشکر عبداللهی: برای تصمیم‌های احمقانه دشمن لحظه‌شماری می‌کنیم


چند شهید و زخمی در حمله متجاوزان سعودی در استان صعده + فیلم


یمن در کانون نبرد با هدف درهم‌ شکستن هژمونی و بازآفرینی تاریخ یک ملت


وزیر دفاع: به تولید موشک و پهپاد شتاب می‌دهیم


هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه


بقائی خطاب به رئیس‌جمهور فرانسه: آقای ماکرون! استاندارد دوگانه قابل دفاع نیست