گفتگوی «قیس سعید» با نخست وزیر تونس درباره مبارزه با احتکار

پنج‌شنبه 26 اسفند 1400
12:46
گفتگوی «قیس سعید» با نخست وزیر تونس درباره مبارزه با احتکار قیس سعید رئیس‌جمهور تونس با نجلا بودن رمضان نخست‌وزیر این کشور، وضعیت عمومی کشور، تلاش‌ها برای مبارزه با تمامی مظاهر احتکار و سوداگری و همچنین نکاتی را که در دستور کار کابینه آتی قرار دارد، مورد بحث و بررسی قرار داد.

العالم - تونس

«نجلا بودن» نخست وزیر تونس در بیانیه‌ ای اعلام کرد که در این نشست که در کاخ کارتاژ برگزار شد، رایزنی الکترونیکی و راه‌های تسهیل مشارکت در آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

رئیس جمهور تونس هفته گذشته، اعلام کرد با محتکران مواد غذایی اساسی مانند آرد و شکر ،‌ مبارزه خواهد کرد.

تونس با کمبود نسبی کالاها و مواد غذایی عمده ، به ویژه آرد، روغن، برنج و نان مواجه شده و این مساله موجب شده است که فروشگاه های بزرگ مواد غذایی ، این کالاها را به صورت محدود عرضه کنند.

تونس با وضعیت اقتصادی وخیم مواجه است. این کشور از 25 ژولای گذشته با یک بحران سیاسی روبرو شده است.

0% ...

آخرین اخبار

انهدام یک فروند پهپاد MQ۱ در آسمان جزیره قشم


چگونه نتایج ۴ انتخابات در کمتر از دو هفته برای اسرائیل چالش برانگیز شد


دفتر سیاسی انصارالله یمن: هدف قرار دادن بازار تعز جنایت جنگی است+فیلم


توطئه نتانیاهو برای انحلال کنست و تبدیل اسرائیل به دیکتاتوری


السید: مالیات آمریکاییها نباید صرف خرید بمب و تانک برای اسرائیل شود


ایران: هیچ مذاکره‌ای قبل از برآورده شدن هفت خواسته تهران صورت نمی‌گیرد+فیلم


پسر ترامپ: جنگ با ایران علت اصلی شکست ما بود


سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی: آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز باید به شروط ایران تن بدهید


ولایتی: یا امنیت جمعی محقق می‌شود یا همه ناامنی را تجربه می‌کنند


تاریخ‌سازی بانوان اسکواش با کسب نخستین برنز آسیا