آمریکا: دسترسی به توافق هسته‌ای در چند روز آینده امکان پذیر است

پنج‌شنبه 26 اسفند 1400
23:00
آمریکا: دسترسی به توافق هسته‌ای در چند روز آینده امکان پذیر است یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد، واشنگتن در آستانه بازگشت به برجام است و به رغم مشکلات، دسترسی به توافق هسته‌ای با ایران در چند روز آینده امکان پذیر است.

العالم - آمریکا

تارنمای "نیوزویک" روز پنجشنبه به نقل از سخنگوی وزارت خارجه آمریکا که نامش را بیان نکرد نوشت: پیشرفت قابل توجهی بدست آمده است و ما به یک توافق احتمالی نزدیک هستیم. اینها مذاکرات پیچیده‌ای هستند و ما هنوز درحال کار بر روی تعدادی از مسائل مشکل هستیم.

این سخنگوی وزارت خارجه توضیح داد: ما می‌توانیم در روزهای آینده در مورد بازگشت متقابل به اجرای کامل برجام به توافق برسیم.

این مقام آمریکایی با بکارگیری تاکتیک ضرب الاجل‌های ساختگی با توجه به پیشرفت‌های برنامه هسته‌ای ایران مدعی شد: با توجه به سرعت پیشرفت‌های هسته‌ای ایران زمان بسیار کمی برای دستیابی به توافق باقی مانده است.

وی در خصوص تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و تاثیر احتمالی آن‌ها بر برجام گفت: واشنگتن اقدامات لازم را انجام خواهد داد تا اطمینان حاصل شود که تحریم‌های آمریکا بر اجرای پروژه‌ها و فعالیت‌های هسته‌ای از سوی افراد و نهادهای غیر آمریکایی که مرتبط با برجام هستند تاثیر نگذارد. ما البته مشارکت روسیه در پروژه‌های هسته‌ای (در ایران) که بخشی از اجرای کامل برجام هستند را تحریم نخواهیم کرد.

0% ...

آخرین اخبار

وزارت بهداشت صنعا: ۲۶۶ تن در حملات عربستان به شهادت رسیدند


حزب‌الله عراق: شکست سنگین ترامپ آغاز افول سلطه آمریکا را رقم می‌زند


۴ نفر از اعضای شبکه موسوم به «اسماء آکادمی» بازداشت شدند


رسانه صهیونیست: جنگ با ایران سونامی شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره بود


سران احزاب ترکیه پیمان مکه را به چالش کشیدند؛ چرا از غزه دفاع نمی‌کنید؟


رونق دوباره بازار جهانی طلا در پی تضعیف دلار


آتش سوزی در دو نفتکش و یک یدکش در پی عبور از مسیر غیر مجاز تنگه هرمز/ ۲ فروند پهپاد آمریکایی لوکاس به غنیمت گرفته شد


فرماندار دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بدترین سیاست خارجی دوران ماست


سرلشکر رضایی: ملت ایران شکست بزرگی را به ترامپ تحمیل کرد


روسیه: انتخابات کنگره رویکرد ترامپ را تغییر نمی‌دهد