تظاهرات سودانی‌ها علیه دولت نظامی

جمعه 27 اسفند 1400
04:46
تظاهرات سودانی‌ها علیه دولت نظامی هزاران نفر از مردم سودان روز پنجشنبه در خارطوم پایتخت این کشور علیه دولت نظامی تظاهرات کردند.

العالم-سودان

هزاران معترض علیه افزایش قیمت‌ها و دولت نظامی در سودان در اطراف قصر ریاست جمهوری در خارطوم تظاهرات کردند.

بر اساس این گزارش، نیروهای پلیس با حمله به معترضان برای پراکنده کردن آن ها از گاز اشک آور استفاده کردند و معترضان نیز در پاسخ اقدام به پرتاب سنگ کردند که همین مساله باعث درگیری میان دو طرف شد.

این گزارش می‌افزاید، تظاهرات کنندگان خواستار بازگشت دولت غیرنظامی در سودان شدند و علیه دولت نظامی شعار می‌دادند.

پنجشنبه گذشته نیز صدها معترض سودانی در خارطوم و شهرهای دنقلا، قضارف و مناقل بار دیگر تظاهرات کردند و خواستار تشکیل یک دولت کاملا غیرنظامی در این کشور شدند.

سودان در ماه‌های اخیر به دلیل کودتای نظامیان علیه دولت این کشور، دستخوش تظاهرات و ناآرامی‌های گسترده شده است. معترضان خواهان کناره گیری نظامیان از قدرت و واگذاری آن به غیرنظامیان، برگزاری انتخابات دمکراتیک و حل مشکلات اقتصادی کشور هستند.

سازمان ملل نیز با ابراز نگرانی از افزایش خشونت‌ها در سودان، نسبت به وقوع یک فاجعه انسانی و بروز قحطی در این کشور هشدار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

پیروزی رئیس‌جمهور حامی مذاکره با مسکو در انتخابات بلغارستان


روحانی لبنانی: صهیونیست‌ها سیاست توسعه طلبانه و آوارگی فلسطینیان را دنبال می کنند


گزارش العالم از تشدید بحران نان در غزه + ویدئو


نماینده پارلمان لبنان: مقاومت جزء جدایی‌ناپذیر جامعه است


عراقچی وارد عشق‌آباد شد


ادعای تکراری ترامپ درباره جنگ علیه ایران: پایان ماجرا نزدیک است!


بهای نفت در بازارهای جهانی کاهش یافت


وزارت بهداشت غزه: ماه گذشته بیشترین شمار مجروحان از زمان آتش‌بس ثبت شد


اولیانوف: غرب درباره انزوای روسیه خیال‌پردازی می‌کند


سقوط هواپیما در فلوریدا