در گفتگو با العالم مطرح شد:

عربستان سعودی و فرار از پیامدهای تجاوز به یمن

سه شنبه 2 فروردين 1401
14:46
عربستان سعودی و فرار از پیامدهای تجاوز به یمن عبدالسلام جحاف کارشناس و روزنامه نگار اظهار داشت که عربستان تلاش می کند با دعوت از یمنی ها به مذاکره در ریاض، از پیامدهای تجاوز به یمن شانه خالی کند.

العالم-یمن

جحاف طی گفتگو با شبکه العالم در برنامه مع الحدث گفت: تجاوز به یمن کم کم هفتمین سال خود را به پایان می رساند و وارد سال هشتم می شود و عاملان آن یعنی عربستان و آمریکا اکنون خواهان پایان دادن آن هستند.

وی افزود: متجاوزان به یمن، راهبرد ورود به این تجاوز را ترسیم کردند اما برای خروج از آن راهبردی طراحی نکرده اند.

جحاف تاکید کرد: داده ها نشان می دهد که آنها خواهان خروج از این جنگ هستند اما از آنجایی که جنگ را باخته اند، دیگر نمی خواند در مرحله بعد از جنگ نیز بازنده باشند.

وی خاطرنشان کرد که متجاوزان به یمن حتی به آبروی خود هم فکر نمی کنند. تمام آن چیزی که آمریکا و عربستان در فکر آنند هزینه ای است که این تجاوز به آنها تحمیل خواهد کرد.

این روزنامه نگار ضمن انتقاد از دعوت عربستان از یمنی ها به مذاکره در ریاض، این کار را تلاش احمقانه سعودی ها برای نشان دادن خود به عنوان حامی صلح دانست، درحالیکه خودشان این جنگ را به راه انداخته اند.

0% ...

آخرین اخبار

اعترافات تکان‌دهنده نظامیان ارتش اشغالگر درباره بمباران بدون هشدار ساختمان‌های مسکونی غزه


سرتیپ یحیی سریع: ۱۱۹ حمله هوایی و موشکی عربستان به یمن طی ۲۴ ساعت


انفجار مرگبار در الجلیل؛ نقشه رژیم اسرائیل برای ماندن طولانی مدت در سرزمین اشغالی


برغوثی: رژیم اسرائیل در تحمیل روایت خود از جنگ شکست خورده است


حقوق بشر یمن خواستار اجرای تحقیقات بین‌المللی درباره جنایت علیه یمن شد


هشدار بارزانی به گروهک‌های تروریستی در مورد اقدام علیه ایران


اظهارات روبیو در آتن احیای جنگ تمدن‌ها است


طنین نغمه‌های ایرانی در رم / روایت تلاش زنان کشاورز در نمایشگاه جهانی فائو


نماینده پارلمان لبنان: حزب‌الله بخشی از معادله تنگه هرمز و باب‌المندب است


دریادار بمانی: ضربات مهلکی به نیروی دریایی آمریکا زدیم